«Όπως είδατε από μια συγκεκριμένη φάση, μείναμε με 10 και από εκεί και μετά, άλλαξε όλο το ματς. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και φτάσαμε στη ήττα», είπε ο Τσιώλης απευθυνόμενος προς τους παίκτες του και συνέχισε: «Πρέπει, λοιπόν, να μάθουμε να παίζουμε και με δέκα παίκτες, διότι ίσως ξαναβρεθούμε στην ίδια θέση και σίγουρα τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες».
Ακόμη ο Ευρυτάνας τεχνικός σημείωσε κάποιες φάσεις οι οποίες σημάδεψαν το παιχνίδι, προσπάθησε να τους ανυψώσει το ηθικό και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Συνεχίζουμε, πάμε για καλύτερα!», κατέληξε.
Το λόγο πήρε και ο Καρίμ Σολτάνι ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του, ενώ ο Μιχάλης Σηφάκης τόνισε πως ίσως να είπε και μια κουβέντα παραπάνω, αμέσως μετά το τέλος του ματς, απόρροια της έντασης των στιγμών.
Πηγή: novasports.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο