Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ για τον Παπ Αμπού Σισέ άνθρωποι της Σάλκε
| 2019-03-19 19:12:00

Φοβερή εξέλιξη: Ήρθαν στην Ελλάδα για top άσο του Ολυμπιακού - Σκάνε εκατομμύρια;

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερή εξέλιξη: Ήρθαν στην Ελλάδα για top άσο του Ολυμπιακού - Σκάνε εκατομμύρια;

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο στο sportdog.

Ολυμπιακός: Από την πρώτη στιγμή που διέρρευσαν οι αποστολές των scouts για το κυριακάτικο ντέρμπι, τουλάχιστον αυτών που είχαν διαπιστευμένες εκπροσωπήσεις, σας είχαμε ενημερώσει για το τι «κοιτάει» η κάθε ομάδα, επισημαίνοντας πάντως πως οι πιο «επικίνδυνοι» ήταν οι… κρυφοί. Αυτοί δηλαδή που δεν είχαν ενημερώσει επισήμως για την παρουσία τους στην εξέδρα.

Μια εξ αυτών, η Σάλκε, η οποία εδώ και καιρό παρακολουθεί τον Παπ Αμπού Σισέ. Η ιδιαιτερότητα βέβαια βρίσκεται αλλού. Μέχρι και τις αρχές του μήνα, τεχνικός διευθυντής των «βασιλικών μπλε» ήταν ο Κρίστιαν Χάιντελ. Στη δική του γνώση ήταν φυσικά όλες οι αποστολές της ομάδας για να παρακολουθήσουν τον στόπερ των «ερυθρόλευκων».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Χάιντελ, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το πόστο (συνταξιοδοτήθηκε), με τον Γιόκεν Σνάιντερ, επί χρόνια στέλεχος του οργανογράμματος της Λειψίας, να τον διαδέχεται επισήμως μόλις στις 14 Μαρτίου. Λογικό συνεπώς να θέλει ο νέος τεχνικός διευθυντής να «ενημερωθεί» για το scouting του συλλόγου, πόσο μάλλον για στόχους που φαίνεται πως είναι ψηλά στην ιεραρχία τους, όπως ο Σισέ.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ο ίδιος ο Σνάιντερ ήταν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (το πιθανότερο είναι πως όχι), αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι τυχαίο το ταξίδι του (όποιου) εκπροσώπου της Σάλκε, σε παιχνίδι που γνώριζε ο γερμανικός σύλλογος πως θα επιστρέψει (παρότι ρεπορταζιακά δεν προέκυπτε ξεκάθαρα στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας) πως ο Σενεγαλέζος στόπερ θα βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον της Σάλκε; Δεν αμφισβητείται. Εχουμε ξεκαθαρίσει όμως πως από το ενδιαφέρον στην πρόταση και στην αγορά, υπάρχει απόσταση. Απλώς, το γεγονός της αλλαγής τεχνικού διευθυντή και η άμεση αποστολή ανθρώπου του συλλόγου στο ντέρμπι, δείχνει σαφώς πως οι «βασιλικοί μπλε» θα παίξουν… μπάλα για τον Σισέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στον Ολυμπιακό - Άφωνοι οι παίκτες - Τι θα γίνει με Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags