Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις ρεπόρτερ του Ολυμπιακού για το μέλλον των Φορτούνη και Μπεργκ!
| 2019-04-02 13:17:00

Αποκαλύψεις ρεπόρτερ του Ολυμπιακού για το μέλλον των Φορτούνη και Μπεργκ!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις ρεπόρτερ του Ολυμπιακού για το μέλλον των Φορτούνη και Μπεργκ!

Τι συμβαίνει στο Λιμάνι.

Οι φημολογίες για το μέλλον του 26χρονου άσου συνεχίζονται, καθώς παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον από συλλόγους της Τουρκίας και πλέον γίνονται συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον εκπρόσωπο του παίκτη για το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος στον ΣΠΟΡ FM 94.6, προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» και να επεκταθεί το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2020. Το οικονομικό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, καθώς έχει πολύ καλές απολαβές ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος λαμβάνει κάτι περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σε ό,τι αφορά τα σενάρια για τον Μάρκους Μπεργκ που κυκλοφόρησαν και πάλι, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών ξεκαθάρισε ότι ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Αΐν δεν είναι πρώτο, αλλά ούτε καν δεύτερο το όνομά του (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται η αξία του) στη λίστα των «ερυθρόλευκων» με τους φορ.

Επιπλέον, τόνισε ότι με τις τωρινές απαιτήσεις της Μπράγκα μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να αγοράσει τον Χασάν ο Ολυμπιακός, αφού οι Πορτογάλοι αξιώνουν 4 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε περίπου έναν χρόνο. «Είναι μεγάλο το ποσοστό που συγκεντρώνει το ενδεχόμενο για παραμονή Γκερέρο», σχολίασε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags