Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Απίστευτη απόφαση - "Άφωνοι" οι παίκτες
| 2019-04-12 10:39:00

Απίστευτη απόφαση Νταμπίζα - "Άφωνοι" οι παίκτες - Έτσι απογειώνει τον ΠΑΟ - Δεν έχει ξαναγίνει

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη απόφαση Νταμπίζα - "Άφωνοι" οι παίκτες - Έτσι απογειώνει τον ΠΑΟ - Δεν έχει ξαναγίνει

Τρελαίνει κόσμο ο τεχνικός διευθυντής. Φοβερό "ψαλίδι". Θα του βγει;

Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Αν μη τι άλλο, αξιοσημείωτη η απόφαση του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού. Σίγουρα ασυνήθιστη, αν όχι καινοτόμος, αφού τα μπόνους συμμετοχών αποτελούν μια καθιερωμένη, πρακτικά καθολική πρακτική ανταμοιβής των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε όλες τις ομάδες του πλανήτη.

Όπως φαίνεται όμως, ο παλαίμαχος άσος, αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ, ο "Ντάμπι" έχει αποφασίσει να σταματήσει την προσφορά μπόνους συμμετοχών στα συμβόλαια που από εδώ και πέρα θα προσφέρει στους ποδοσφαιριστές των "πρασίνων". Είτε, αυτά προκύπτουν μέσω ανανεώσεων είτε (προφανώς) μιλάμε για νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης ομολογουμένως δεν αναλύεται διεξοδικά (μένει να υπάρξουν σχετικές διευκρινίσεις από τους αρμόδιους του "τριφυλλιού"), αφού γίνεται λόγος πως ο Νίκος Νταμπίζας θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να εισπράττουν πέραν του δεδομένου, προβλεπόμενου, fix ποσού, μπόνους μόνο αν πετυχαίνουν συγκεκριμένους στόχους (ομαδικούς κυρίως), προκειμένου έτσι να αυξηθεί το κίνητρο και να έχει όφελος και η ομάδα, πέραν του ατομικού κινήτρου. 

Στον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού φέρεται να μην αρέσει η κατάσταση που υπάρχει στα τρέχοντα συμβόλαια του συλλόγου, όπου προβλέπονται πολλά μπόνους συμμετοχών, τα οποία και αυξάνουν αισθητά τόσο τις απολαβές του εκάστοτε "πράσινου", αλλά και παράλληλα αυξάνουν και τη συνολική δαπάνη της ομάδας, κάτι που προφανώς δεν εντάσσεται στο πλαίσιο που θέλει να καθιερώσει ο παλαίμαχος άσος, τόσο σε αγωνιστικό όσο (κυρίως) σε οικονομικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags