Facebook Pixel Γιώργος Βασιλειάδης: Οι λιγότερες σκιές στο φετινό πρωτάθλημα.
| 2019-04-12 13:53:00

Απίθανη ατάκα Βασιλειάδη για ΠΑΟΚ και τίτλο - Πώς χαρακτήρισε το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα Βασιλειάδη για ΠΑΟΚ και τίτλο - Πώς χαρακτήρισε το πρωτάθλημα!

Μίλησε και για τον Άρη!

Γιώργος Βασιλειάδης: Οι λιγότερες σκιές στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στο περίπτερο του Libero 107.4 στην Sportexpo...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά, ο κ. Βασιλειάδης μίλησε για τη Sportexpo που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας: «Προσπαθούμε να κάνουμε τη μεγάλη συγκέντρωση του ελληνικού αθλητισμού εδώ. Αυτός ήταν ο σκοπός της έκθεσης, όταν ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια. Νομίζω φέτος, είναι η καλύτερη από τις τέσσερις χρονιές και προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα διεθνή χαρακτήρα, να την κάνουμε το κέντρο των Βαλκανίων, όπως είναι και όλο το πρότζεκτ που στήνουμε αυτά τα χρόνια. Παράλληλα με την έκθεση, σε λίγες ώρες έρχονται εδώ οι ομόλογοί μου από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία και αύριο, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε το μνημόνιο συνεργασίας, που θα είναι το «εναρκτήριο λάκτισμα» για τη διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2018. Επομένως, όλο το κλίμα και το περιβάλλον είναι ευχάριστο και το κυριότερο, είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν περάσει 5.000 παιδιά από την έκθεση, έχουν παίξει κι έχουν δραστηριοποιηθεί, άρα δεν έχω λόγο να μην είμαι χαρούμενος». 

Για την πορεία του ΠΑΟΚ φέτος: «Θα είναι πολύ ευχάριστο και το λέω χωρίς καμία πολιτική χροιά, μια μεγάλη ομάδα να κατακτά ξανά το πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα το οποίο είχε τις λιγότερες δυνατές σκιές. Θέλω να τονίσω ότι στα τελευταία πρωταθλήματα, έχουμε τις λιγότερες σκιές, αλλά και πολλά προβλήματα. Πέρσι, αντιμετωπίσαμε όλο αυτό που αντιμετωπίσαμε. Τα δικαστήρια, τις ιστορίες αυτές, αδικήσαμε τον εαυτό μας, αλλά και το ποδόσφαιρο αδίκησε τον εαυτό του, γιατί ήταν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, μέχρι το σημείο που άρχισαν οι αντιδικίες. Νομίζω ήταν μια καλή χρονιά και ο ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα».

Για την ΠΑΕ Άρης και τα πλάνα εργασιών στο «Κλ. Βικελίδης»: «Για το ποδόσφαιρο έχουμε πει ότι στο πλαίσιο της προσπάθειες να εκσυγχρονίσουμε τις εγκαταστάσεις, εφόσον υπάρχουν μελέτες, εμείς μπορούμε να βρούμε λύσεις χρηματοδότησης. Και αυτό κάνουμε ήδη. Βρίσκουμε τον τρόπο για την χρηματοδότηση, πιστεύω ότι μία σύγχρονη εγκατάσταση μπορεί να βοηθήσει για το μέλλον. Περιμένω λοιπόν τον Άρη». 

Για τον μπασκετικό Άρη και τις επαφές για το Αλεξάνδρειο: «Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Υπάρχει η βούληση από εμάς, σεβόμενοι την τεράστια ιστορία του Άρη, να βρούμε μία λύση που δεν θα βλάπτει το Κράτος αλλά ούτε τα συμφέροντα του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Παράλληλα σεβόμενοι την ιστορία του ΑΡΗ να βρούμε μία αποδεκτή λύση». 

Για τα όσα γράφονται για τον τελικό του Κυπέλλου και τις διαψεύσεις του Υπουργείου: «Διαβάζουμε και αγανακτούμε με αυτά που γράφονται και δεν ισχύουν για αυτό και βγάζουμε ανακοινώσεις και διαψεύσεις.  Όλοι ξέρουμε τι έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια λόγω και αυτής της ιδιαίτερης κόντρας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Βέβαια δεν είναι σωστό να μιλάμε από τώρα για τον τελικό, είναι προσβλητικό για τις υπόλοιπες ομάδες.  Περιμένω ένα σχέδιο, ένα πλάνο. Εάν υπάρχει κίνδυνος για το παραμικρό, είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Ο δικός μας αγώνας… δρόμου αυτή την στιγμή είναι να εισάγουμε το VAR στον τελικό και να στείλουμε ένα μήνυμα για την επόμενη χρονιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags