Mε τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε στο "PRESSing" της ΕΡΤ 3 ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον Λουτσέσκου: «Για μένα ο Λουτσέσκου, με όση εμπειρία έχω από το ποδόσφαιρο, είναι μέσα στους top προπονητές της Ευρώπης και αυτό θα φανεί όταν κάποια στιγμή φύγει από τον ΠΑΟΚ... Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι top άνθρωπος. Είναι ένας άνδρας με guts. Αυτό...»
Για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα που κατέκτησε: «Με βάση την πορεία που έκανε το δικαιούται. Τώρα αν έχει ευνοηθεί ή αδικηθεί σε άλλα παιχνίδια, όπως οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου, αυτό γίνεται, αλλά μέσα σε αυτήν την κατάσταση είναι δίκαια πρωταθλητής. Δεν έχασε κανέναν αγώνα και είναι σημαντικό να πηγαίνει ο τίτλος σε μια ομάδα της Βορείου Ελλάδος μετά από 30-35 χρόνια...»
Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Καιρός του είναι. Εφόσον έχει βάλει 60-70-100 εκατ... Αν δεν είναι σήμερα χαρούμενος ο Σαββίδης, ποιος θα είναι; Έχει κάνει πολλές επενδύσεις και πιάνουν τόπο...».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο