Facebook Pixel ΑΕΚ: Επίθεση παράγοντα στον Βασιλειάδη
| 2019-05-02 15:35:00

«Ντου» Έφορου της ΑΕΚ στον Βασιλειάδη: «Έγκλημα ο τελικός χωρίς κόσμο – Κλωτσάτε τη Γενοκτονία»

Sportdog Team
«Ντου» Έφορου της ΑΕΚ στον Βασιλειάδη: «Έγκλημα ο τελικός χωρίς κόσμο – Κλωτσάτε τη Γενοκτονία»

Επίθεση στον υφυπουργό από Ενωσίτη παράγοντα.

Κατά του Γιώργου Βασιλειάδη επιτίθεται ο Έφορος του τμήματος δυναμικών αθλημάτων της ΑΕΚ, Νίκος Καραμπουρνιώτης. Ο παράγοντας της Ένωσης τα... χώνει στον υφυπουργό για την πρόθεσή του να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κεκλεισμένων των Θυρών, υποστηρίζοντας ότι έτσι χάνεται μία ιστορική ευκαιρία για την τιμή όσων έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της Γενοκτονίας των Ποντίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΏΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΚΛΕΙΣΜΈΝΩΝ

Κύριε υφυπουργε αθλητισμού, κύριοι της ΓΑΔΑ. Αν προχωρήσετε στην απόφαση σας και διοργανώσετε έναν τελικό χωρίς φιλάθλους θα κάνετε ένα έγκλημα που περιμένει 100 χρόνια να τιμηθεί ταυτόχρονα από χιλιάδες λαού και να μπει μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες σε κάθε σπίτι σε όλη την Γη και όπου υπάρχει ομογένεια.

Με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ σας ζητήσαμε να καθήσει ενός λεπτού σιγής τόσες χιλιάδες λαού στη μνήμη της φρικτής Γενοκτονίας που πέρασε ο ελληνικός λαός στον Πόντο. Ενα πραγματικό μήνυμα μνήμης και Ειρήνης που βροντοφωναζει ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ.Αυτο,το να γίνει ταυτόχρονα από τόσες χιλιάδες λαού δεν κατάφερε να το κάνει στα εκατό χρόνια καμία ομοσπονδία, καμία κυβέρνηση, κανένας θεσμός. Μονο ο θεσμός του αθλητισμού. Το υπουργείο σας ονομάζεται Αθλητισμού και Πολιτισμού.Σας δίνεται η ευκαιρία να καταφέρετε να δείξετε στην Οικουμένη ένα παγκόσμιο μήνυμα σε έναν πλανήτη που βράζει από Ανατολή και Δύση, Βορρά και Νότο.

Κλωτσατε μια ευκαιρία να δακρύσουν βλέποντας έναν αγώνα ποδοσφαίρου εκατομμύρια μάτια, εκατομμύρια απόγονοι ανθρώπων που έφυγαν ξυπόλητοι χωρίς να φταίνε.Στη μνήμη εκείνων ανατρέψετε την απόφαση σας και μη μας αδειάσετε τα γήπεδα,την ψυχή και τη μνήμη επειδή δηλώνετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο ελληνικός λαός που πληρώνει φόρους για να είστε όλοι στα πόστα σας.

Νίκος Καραμπουρνιώτης, Έφορος ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags