Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε το ξεσκαρτάρισμα ο Νταμπίζας - Από τις αποδεσμεύσεις θα εξαρτηθεί το μπάτζετ
| 2019-05-24 18:38:00

Ασύλληπτο "πάρε-δώσε" - Έτσι θα γίνουν μεταγραφάρες - Αυτοί τους "φέρνουν" - "Κεντάει" ο Νταμπίζας

του Νίκου Στεργίου
Ασύλληπτο "πάρε-δώσε" - Έτσι θα γίνουν μεταγραφάρες - Αυτοί τους "φέρνουν" - "Κεντάει" ο Νταμπίζας

Όλα τα λεφτά το σχέδιο στον ΠΑΟ. Φτιάχνουν ομάδα οι... τελειωμένοι!

Παναθηναϊκός: Συνεχή τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νίκο Νταμπίζα να έχει βάλει σε εφαρμογή το πλάνο του και να έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους μάνατζερ και τους ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους. Παράλληλα κιόλας, να «τρέχει» το θέμα που περισσότερο απασχολεί τη δεδομένη στιγμή, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ύψος του μπάτζετ της ερχόμενης σεζόν, αυτό των αποδεσμεύσεων. Και αυτό γιατί το ποσό που θα γλυτώσει ο Παναθηναϊκός ως αποζημίωση σε αυτή τη διαδικασία, μοιραία θα προστεθεί στο κομμάτι που έχει προβλεφθεί για τη μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και το αντίστροφο (ό,τι δηλαδή υπερβεί τα όσα έχουν εκτιμηθεί, θα αφαιρεθεί από τον μεταγραφικό κορβανά).

Το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει πως μέχρι και προχτές που ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των «πράσινων», κανείς από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην «υπό ανανέωση» κατηγορία δεν είχε συνομιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα. Μάλιστα, στα αποδυτήρια, γίνονταν και η χαρακτηριστική, σχετική καζούρα με τους παίκτες να ψάχνουν μόνοι τους για το ποιος έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή. Κάτι άλλωστε που επιβεβαιώνουν και οι περισσότεροι μάνατζερ των εμπλεκομένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αρνούνται κάθε σχετική επαφή με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ο Νταμπίζας βέβαια, από την πλευρά  του, λογικό είναι απολύτως να ξεκινάει τον όλο κύκλο των συζητήσεων με τους ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν στα πλάνα του «τριφυλλιού» για την ερχόμενη σεζόν. Και αυτό γιατί, όπως προαναφέρθηκε, από αυτές τις συζητήσεις θα εξαρτηθεί σε κάποιο βαθμό και το πώς θα μπορέσει να κινηθεί στο μέτωπο και των προσθηκών, αλλά και των ανανεώσεων. Διαφορετικά, για παράδειγμα, θα είναι για τον Νταμπίζα αν υποχρεωθεί να δώσει 480.000 ευρώ σε Οικονόμου και Μουνιέ (οι προβλεπόμενες απολαβές τους, συνολικά, για την ερχόμενη σεζόν) ως αποζημίωση και διαφορετικά αν καταφέρει να μειώσει αυτό το ποσό, με το υπόλοιπο να μπορεί να διατεθεί σε νέα συμβόλαια και νέους παίκτες.

Τώρα, το γιατί διαρρέεται και συντηρείται πως έχει ξεκινήσει επαφές για ανανεώσεις, ενώ δεν το έχει κάνει (δεν πρόκειται πάντως να αργήσει, το μόνο σίγουρο), άγνωστο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags