Ολυμπιακός - Μάρκους Μπεργκ: Για ακόμα μια μεταγραφική περίοδο ο Σουηδός αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της αγοράς. Ειδικά από τη στιγμή που κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και φέρεται να έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος φορ εύλογα μονοπωλεί την ελληνική ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Δεν είναι μυστικό πως ο Σουηδός γκολτζής αποφασίζει από κοινού για το μέλλον του με τη σύζυγό του, Ζοζεφίν, καθώς βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της οικογένειάς του.

Το ζευγάρι έχει "δεθεί" ιδιαιτέρως με την Ελλάδα από τα χρόνια που ο παίκτης αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύντροφος του Μάρκους Μπεργκ θα επιθυμούσε διακαώς να ζήσει ξανά στη χώρα μας, γεγονός που κάνει τον παίκτη να εξετάζει σοβαρά την προοπτική του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, αυτό που λειτουργεί ανασταλτικά είναι η αντιπαλότητα των οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που σίγουρα δεν θα… βοηθήσει τον διεθνή άσο και την οικογένειά του να διατηρήσουν την ηρεμία τους στη χώρα μας.

Ήδη, φίλοι του Τριφυλλιού προσπαθούν να πείσουν τον Σουηδό να μην μετακομίσει στον "αιώνιο" αντίπαλο μέσω μηνυμάτων στα social media του παίκτη. Φανταστείτε τι θα ακολουθήσει εάν ο πρώην "πράσινος" επιθετικός πάρει την απόφαση να μεταγραφεί στους Πειραιώτες. Όλα αυτά μπαίνουν στο ζύγι τόσο από τον παίκτη όσο και από την σύζυγό του, που υπολογίζει κάθε παράμετρο με γνώμονα το καλό της οικογένειάς της.

Πάντως, φαίνεται πως και η επιστροφή στη Σουηδία ίσως είναι ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζει πλέον πολύ πιο σοβαρά ο έμπειρος φορ. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πολλάκις ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Γκέτεμποργκ, ενώ σουηδικό ρεπορτάζ αποκάλυψε πως η γυναίκα του ψάχνει σπίτι στην πόλη. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, λοιπόν, το σενάριο του επαναπατρισμού του Μάρκους Μπεργκ είναι και το πιο πιθανό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη πρόταση σε Μπεργκ - Θα πει "όχι" σε τόσα λεφτά; - Το τελευταίο... χαρτί του Ολυμπιακού!