Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό
| 2019-06-02 12:30:00

Φήμη για πρόταση... ΣΟΚ - Έτσι τον "διώχνουν" - Τεράστια διαφορά - Θα κάνουν τέτοιο "έγκλημα";

του Νίκου Στεργίου
Φήμη για πρόταση... ΣΟΚ - Έτσι τον "διώχνουν" - Τεράστια διαφορά - Θα κάνουν τέτοιο "έγκλημα";

Καμία επαφή με Νταμπίζα. Πόσα δίνουν. "Καυτό" παρασκήνιο!
 

Άνθρακες τελικά ο θησαυρός. Χτεσινό δημοσίευμα του Sportime αποκάλυπτε συμφωνία του Γιάννη Μπουζούκη με τον Παναθηναϊκό για ανανέωση του συμβολαίου του. Διαψεύστηκε στη διάρκεια της μέρας, με το απόλυτα πειστικό και φυσιολογικό επιχείρημα πως μια τέτοια εξέλιξη δεν έχει κανένα λόγο να μένει κρυφή.

Ενδεικτικό μάλιστα και της ισχύος της διάψευσης, το γεγονός πως στην πεντάδα των βασικών στόχων και αμεσότερων για επέκταση συμβολαίου συμπεριλήφθηκε – βάσει πάντα της σχετικής διαρροής – και ο 20χρονος στόπερ Βαγγέλης Θεοχάρης, ο οποίος προ δεκαημέρου, επίσης ρεπορταζιακά, είχε καταγραφεί πως είχε συμφωνήσει σε ανανέωση (κάτι που χρονικά και μόνο πιέζει περισσότερο, αφού ο Θεοχάρης είναι ο μόνος από τους παίκτες του «τριφυλλιού», το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου).

Για να επιστρέψουμε στον Μπουζούκη. Από τον sportdog, από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να κυκλοφορούν σενάρια περί συμφωνίας, περί διαπραγματεύσεων, περί οτιδήποτε τέλος πάντων σχετικού με τη διαδικασία επέκτασης του συμβολαίου του, είχατε πληροφορηθεί την ακριβή υπόσταση των πραγμάτων. Και αυτή δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο: ούτε ο νεαρός playmaker, ούτε ο εκπρόσωπος του δεν έχουν δεχτεί όχι πρόταση, αλλά ούτε… σήμα για ραντεβού, για μια συνάντηση προκειμένου να ξεκινήσει η κουβέντα μεταξύ συλλόγου και ποδοσφαιριστή.

Τίποτα απολύτως δεν έχει υπάρξει, πέραν μιας αόριστης αναφοράς του Νίκου Νταμπίζα προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή στο φινάλε των προπονήσεων της ομάδας για την χρονιά που μας πέρασε. Το μόνο για το οποίο έχει γίνει δέκτης ο ποδοσφαιριστής είναι η πρόθεση, όπως καταγράφεται τουλάχιστον από τα ρεπορτάζ, για πρόταση εκ μέρους του συλλόγου για νέο τριετές συμβόλαιο, με κλιμακωτές αποδοχές, που θα φτάνουν τις 120.000 ευρώ την τελευταία χρονιά και κατά μέσο όρο θα αποφέρουν στον 22χρονο μέσο 100.000 ευρώ ετησίως.

Πρόταση που αν τελικά τα ρεπορτάζ έχουν δίκιο, απέχει αρκετά από τα «θέλω» του Μπουζούκη…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags