Ολυμπιακός - Μάρκους Μπεργκ: Προ των πυλών του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Σουηδός επιθετικός, όπως γράφει σήμερα το ΦΩΣ και σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος της χώρας, και όπως έχετε διαβάσει από χθες το βράδυ στο ρεπορτάζ του sportdog.

Για αυτό και έχει έξτρα ενδιαφέρον η άποψη του Γιάννη Αναστασίου για τον Μπεργκ, καθώς ήταν εκείνος που μαζί με τον Νταμπίζα εμπιστεύτηκαν τον Σουηδό σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τον Παναθηναϊκό και εκείνος τους δικαίωσε.

Γιατί πριν από την έλευσή του στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πράσινων, ο Μάρκους Μπεργκ είχε δει την καριέρα του να παίρνει για τα καλά την κάτω βόλτα. Καμία σχέση, δηλαδή, με τον επιθετικό με τη σούπερ συχνότητα στο σκοράρισμα που παίρνει τώρα ο Ολυμπιακός!

Για αυτό και έχει πολύ ενδιαφέρον η αποκάλυψη που έκανε στο ΦΩΣ, για τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστούν τον 33χρονο επιθετικό στο Λιμάνι, προκειμένου να πάρουν από εκείνον το 100%!

"Το κλειδί στον Μπεργκ είναι να του δείξεις σεβασμό", είναι το μήνυμα που στέλνει μέσα από δηλώσεις του στο ΦΩΣ ο Έλληνας τεχνικός, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα κάθεται στην άκρη του πάγκου του Ατρόμητου και, εκτός απροόπτου, θα βρεθεί αντίπαλος με τον Μπεργκ...

Όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, πάντως, ο Μπεργκ ζήτησε λίγο χρόνο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν απαντήσει οριστικά στην πρότασή τους, καθώς θέλει να ζυγίσει όλα τα δεδομένα μπροστά σε μια τέτοια απόφαση...