Ολυμπιακός - Άρης: Είναι ένα σενάριο το οποίο κυκλοφορεί αρκετές μέρες. Και εμπλέκει την προσπάθεια των Πειραιωτών να κλείσουν τον Μπρούνο, αλλά και τον Ματέο Γκαρσία.

Όχι όμως για να έχει και τους δύο στο ρόστερ του την ερχόμενη σεζόν, αλλά να δώσει τον Βραζιλιάνο στον Άρη ως αντάλλαγμα για τον Αργεντινό εξτρέμ. Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτή η τράμπα και γιατί οι "ερυθρόλευκοι" θα χρησιμοποιήσουν -βάσει του συγκεκριμένου σεναρίου- ως "όχημα" τον Άρη για να πετύχουν το deal με τη Λας Πάλμας, δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά οφείλουμε να καταγράψουμε το εν λόγω σενάριο, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν δημοσιεύματα που ουσιαστικά το ενισχύουν.

Σημερινό λοιπόν της Metrosport, φιλοξενεί δηλώσεις του πρώην ακραίου επιθετικού του Ατρομήτου, με τις οποίες παραδέχεται ότι είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Άρης. Φυσικά, υπάρχει πάντα η πιθανότητα οι "κίτρινοι" να έχουν μπει σφήνα στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για τον παίκτη.

Κάτι όμως, που κακά τα ψέματα παίζει... μπουνιές με τα ρεπορτάζ του τελευταίου διαστήματος, που θέλουν τους "ερυθρόλευκους" να έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και με αυτόν σύμμαχο, να προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της ομάδας που ανήκει, της αυστριακής Λίντσερ, η οποία αποδεικνύεται πιο... απαιτητική απ' ότι αρχικά αναμένονταν, αξιώνοντας ποσό που κατά κάποιες πηγές ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ.

Ποσό που σίγουρα δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των δυνατότητων του Άρη, παρότι οι "κίτρινοι" ήταν οι πρώτοι που είχαν καταθέσει πρόταση για την αγορά του Ματέο Γκαρσία στη Λας Πάλμας, πρόταση που ήταν κάτι περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ (με αρκετές δόσεις βέβαια στην πληρωμή), πρόταση που όμως δεν έγινε αποδεκτή. 

Αν λοιπόν, ο Άρης μπορεί να δίνει ένα τέτοιο ποσό στην προσπάθειά του να κρατήσει τον Αργεντινό, τότε λογικά μπορεί να υποθέσει κανείς πως μπορεί να διαθέσει ένα ποσό κατά τι μικρότερο για τον Μπρούνο, ωστόσο -επαναλαμβάνουμε- αυτό έρχεται κόντρα στην (επιβεβαιωμένη σε κάθε περίπτωση) συμφωνία που έχει ο Ολυμπιακός με τον παίκτη.

Το ότι μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" εμφανίστηκαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας να βρίσκονται πολύ κοντά στον Αργεντινό εξτρέμ, ενισχύει το σενάριο που αναφέραμε στο ξεκίνημα του άρθρου. Μένει να δούμε, βάσει της πορείας (που προφανώς είναι παράλληλη…) των δύο μεταγραφικών υποθέσεων, ποιο ακριβώς (και πώς) σενάριο θα επιβεβαιωθεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη τώρα: "Συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια" - Έδωσε 2 εκατομμύρια!