Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μόλα Ουαγκέ: Αυτόν ξεχάστε τον! - "Τελειώνει" από ΠΑΟ - Θέλει απίστευτα λεφτά - Μένει ελεύθερος, κάνει το "μπαμ"
| 2019-06-04 17:58:00

Αυτόν ξεχάστε τον! - "Τελειώνει" από ΠΑΟ - Θέλει απίστευτα λεφτά - Μένει ελεύθερος, κάνει το "μπαμ"

του Νίκου Στεργίου
Αυτόν ξεχάστε τον! - "Τελειώνει" από ΠΑΟ - Θέλει απίστευτα λεφτά - Μένει ελεύθερος, κάνει το "μπαμ"

Δεν "χτυπιέται" με τίποτα. Παίρνει μεταγραφάρα. Μόνο εδώ αυτά!

Παναθηναϊκός - Μόλα Ουαγκέ: Όπως μπήκε στην καθημερινότητα μας ο Μόλα Ουαγκέ, έτσι θα πρέπει σιγά σιγά και να... βγει. Από χθες λοιπόν υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο στόπερ από το Μάλι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Νίκου Νταμπίζα για την επάνδρωση μιας θέσης στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού

Μάλιστα, η σημερινή συνέχεια θέλει τους "πράσινους" να πιέζουν την πλευρά του 28χρονου κεντρικού αμυντικού προκειμένου να τους δώσει μια απάντηση στην προσφορά που εκτιμάται πως έχει κατατεθεί πριν την έναρξη του Κόπα Άφρικα, όπου και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα πάρει μέρος με την εθνική ομάδα του Μάλι. 

Για να μην πολυλογούμε και χωρίς πολλή διάθεση ανακύκλωσης της σεναριολογίας, ο Ουαγκέ είναι μια περίπτωση που πρέπει να μην απασχολεί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Πρωτίστως, γιατί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τη δεδομένη στιγμή δεν "βλέπει" Ελλάδα. 

Το πιθανότερο είναι πως θα μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε (δεν προβλέπεται να εξασκηθεί η option για ένα χρόνο ακόμη συμβολαίου που έχει ο ιταλικός σύλλογος), οπότε με την... άνεσή του και χωρίς την παραμικρή πίεση χρόνου, θα επιδιώξει -όπως σε όλη του την καριέρα- να παραμείνει σε top επίπεδο και σε κάποιο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το ελληνικό σε καμία περίπτωση δεν συγκαταλέγεται όχι στις προτεραιότητές του, αλλά ούτε καν στις σκέψεις του, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί ούτε καν να προσεγγίσει το… ήμισυ των απαιτήσεων του, οι οποίες και ξεπερνάνε τις 500.000 ευρώ, ποσό που αυτομάτως καθιστά οποιαδήποτε σκέψη -που δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς- απαγορευτική εκ μέρους των ανθρώπων του "τριφυλλιού".

Το σημαντικότερο βέβαια εδώ είναι -και το επαναλαμβάνουμε- πως ο Ουαγκέ δεν έχει καμία διάθεση να έρθει στην Ελλάδα. Και κάπου εδώ τελειώνει και η εν λόγω, βραχύβια όπως αποδείχθηκε και τελείως ανεδαφική, υπόθεση για τον Παναθηναϊκό.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τον Μπεργκ στο Instagram - Δείτε τι του γράφουν για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags