Πλούσια ποδοσφαιρική δράση θα απολαύσουμε και το φετινό καλοκαίρι, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου ξεκινάει το Copa America, που διεξάγεται φέτος στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Στην τελική φάση θα λάβουν μέρος δώδεκα ομάδες, δέκα από τη Νότιο Αμερική και δύο έπειτα από προσκλήσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που είναι η Ιαπωνία και το Κατάρ, οι οποίες και έφτασαν στον τελικό του Ασιατικού Κυπέλλου.

Στη διοργάνωση του 2019, θα λάβουν μέρος επίσης και οι: Αργεντινή, Βραζιλία, Βολιβία, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Παραγουάη, Περού, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα. 

Θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές σε κάθε έναν από τους τρεις ομίλους και την πρόκριση στην επόμενη φάση (στα νοκ-άουτ) θα πάρουν οι δύο πρώτες κάθε ομίλου και οι δύο καλύτερες τρίτες ομάδες συνολικά. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 7 Ιουλίου, τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένα για 2 και 3 Ιουλίου.

Στον τελικό η Αργεντινή 

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα για τον νικητή της διοργάνωσης, την ομάδα που θα φτάσει στον τελικό, τα συνολικά γκολ της διοργάνωσης, τον πρώτο σκόρερ για κάθε όμιλο, τον νικητή, τη δεύτερη θέση, την τρίτη θέση και την ακριβή σειρά πρόβλεψης.

Μια από τις πιο καλές επιλογές που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του β' ομίλου από την Αργεντινή σε απόδοση 1.65, ενώ το να φτάσει μέχρι τον τελικό η παρέα του Λιονέλ Μέσι πληρώνει απόδοση 2.25.

Πολλά γκολ στην πρεμιέρα

Στον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Βολιβία το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλές επιλογές, όπως το να κερδίσει η Βραζιλία και τα δύο ημίχρονα, να κερδίσει κάνοντας goal/goal, να σημειωθούν πάνω από 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο γκολ να μπει στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο και να εκτελεστούν 5-6 ή 7+ κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.