Η επένδυση, φαίνεται, πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί. Όπως αποκάλυψε χθες ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν, απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της αγοράς του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από τους "ερυθρόλευκους" ύστερα από πρόταση -που έγινε δεκτή- ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι εκπρόσωποι του Σέρβου στόπερ βρίσκονται στην Αθήνα και όπως φαίνεται είναι απλώς θέμα χρόνου να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αυτήν τη στιγμή βρίσκεται με την εθνική Ελπίδων των "πλάβι" στην Ιταλία για την τελική φάση του Euro u21.

Μένει να δούμε τι ακριβώς προβλέπει η συμφωνία για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, αν δηλαδή ενταχθεί από φέτος το καλοκαίρι στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων" ή όχι, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ολυμπιακός πιέζει και πιέζει πάρα πολύ την πλευρά της Βιγιαρεάλ για τον βασικό στόχο του Πέδρο Μαρτίνς για την καρδιά της άμυνας, τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" σε σημερινό του ρεπορτάζ εκτιμά ως πολύ πιθανό το "ναι" των Λεβαντίνων στην πρόταση αγοράς των 2,5 εκατ. ευρώ που έχουν καταθέσει οι Πειραιώτες για τον Πορτογάλο στόπερ. 

Οι πληροφορίες του sportdog δεν συνηγορούν υπέρ της αποδοχής της συγκεκριμένης πρότασης, ωστόσο είναι αλήθεια πως η πίεση των "ερυθρόλευκων" είναι πολύ μεγάλη, είναι συνεχής και πιστεύεται πως σύντομα θα φέρει αποτέλεσμα με τον παίκτη να ντύνεται -με έναν από τους τρόπους που έχει καταθέσει ως πρόταση ο Ολυμπιακός…- στα κόκκινα.

Αν τώρα, οι Σεμέδο-Μάρκοβιτς κλείσουν την τετράδα των στόπερ για την επόμενη σεζόν, μένει να το δούμε, αφού δεδομένα ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, δύο έμπειρων κεντρικών αμυντικών. Και όσο και αν ο Σέρβος είναι μια εξαιρετική επένδυση δεδομένης της προοπτικής που έχει ο 19χρονος Σέρβος, έμπειρο, σίγουρα, δεν τον λες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή κατάντια Μιραλάς - Πού παίρνει μεταγραφή - "Παλαίμαχος" στα 31 - Θα... φρικάρουν οι Ολυμπιακοί