Facebook Pixel Καταγγέλει ΕΡΤ σε Άρειο Πάγο και ΕΣΡ ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)
| 2019-06-27 20:52:00

Καταγγέλει ΕΡΤ σε Άρειο Πάγο και ΕΣΡ ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καταγγέλει ΕΡΤ σε Άρειο Πάγο και ΕΣΡ ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μετά τις επιστολές που έστειλε στην ΕΡΤ ο Ολυμπιακός με έμμεσες αναφορές στον ΠΑΟΚ, αποφάσισε να κάνει και καταγγελία για την δημόσια τηλεόραση σε Άρειο Πάγο και ΕΣΡ.

Συγκεκριμένα οι Ερυθρόλευκοι ζητούν άμεσα από το ΕΣΡ να ελέγξει κατά πόσο η ΕΡΤ, με τις ενέργειές της, εκπληρώνει, ως οφείλει, τις υποχρεώσεις δημόσιας υπηρεσίας που της έχουν ανατεθεί, καθώς και εάν τηρούνται οι κανόνες του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κρατικές ενισχύσεις στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Πέραν της καταγγελίας προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης υπάρχει και ανάλογη προς τον Άρειο Πάγο.

"Η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος δεν μπορεί να δικαιολογηθεί στο όνομα της διαμόρφωσης του τηλεοπτικού προγράμματος". Οι Πειραιώτες καταγέλλουν πως για την περσινή συμφωνία της ΕΡΤ με τις ομάδες που ήταν άστεγες τηλεοπτικά ουδέποτε "δημοσιοποιήθηκε ποιο ήταν το ύψος του κονδυλίου που καταβλήθηκε την περασμένη σαιζόν σε αυτές τις επτά (7) ομάδες, πώς προέκυψε το ποσόν αυτό, ποιο ήταν το συνολικό κόστος παραγωγής των αγώνων και εάν αυτή έγινε από την ΕΡΤ – ή εάν δεν έγινε από την Ε.Ρ.Τ. γιατί συνέβη αυτό", αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags