Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό και αποκαλύψεις για τις συζητήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!
| 2019-06-28 17:45:00

Απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό και αποκαλύψεις για τις συζητήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Sportdog Team
Απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό και αποκαλύψεις για τις συζητήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Ξεκίνησε νέος «πόλεμος ανακοινώσεων» για τα τηλεοπτικά.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τη δική της απάντηση έδωσε η ΕΡΤ στην καταγγελία του Ολυμπιακού στον Άρειο πάγο και το ΕΣΡ, σχετικά με τη συμφωνία της με κάποιες ομάδες της Superleague για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Οι Πειραιώτες στην επιστολή τους, που ακολούθησε την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί συμφωνίας της κρατικής τηλεόρασης με τον ΠΑΟΚ, έκαναν λόγο για αδιαφάνεια, με την κρατική τηλεόραση να "απαντάει" άμεσα και αρκετά αναλυτικά.

Η διοίκηση της ΕΡΤ απάντησε καταθέτοντας στον Άρειο Πάγο έγγραφο που παρουσιάζει τις επαφές της με τις ομάδες για την ανάληψη των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων, όπου ισχυρίζεται μάλιστα ότι έκανε αντιπροτάσεις στις ΠΑΕ για να μειωθούν τα σχετικά ποσά των συμφωνιών τους.

Στη σχετική επιστολή αποκαλύπτει τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναφέρει για πρώτη φορά πως υπάρχουν επαφές και με την ΑΕΚ, σημειώνει πως η ΕΡΤ στήριξε πέρυσι το ελληνικό ποδόσφαιρο και βοήθησε ώστε να αποφευχθεί η διάλυσή του, ενώ θυμίζει και την σύμβαση της σεζόν 2009-10 του Ολυμπιακού με την κρατική τηλεόραση.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags