Facebook Pixel Γκάγιας Ζαχίντ – Παναθηναϊκός: Απίστευτα πράγματα για το "μπαμ" του ΠΑΟ - Με τόσα έρχεται... αύριο - Τρελό ρίσκο Νταμπίζα!
| 2019-07-15 18:10:00

Απίστευτα πράγματα για το "μπαμ" του ΠΑΟ - Με τόσα έρχεται... αύριο - Τρελό ρίσκο Νταμπίζα!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτα πράγματα για το "μπαμ" του ΠΑΟ - Με τόσα έρχεται... αύριο - Τρελό ρίσκο Νταμπίζα!

Παίζουν στο όριο οι Πράσινοι. Δεν... ψήνεται ο παίκτης. Τι θα γίνει;

Γκάγιας Ζαχίντ – Παναθηναϊκός: Δεν θέλει πολύ να… ξεφύγει το πράγμα. Και από εκεί που τα δεδομένα υπαγορεύουν «σφιχτή» οικονομική πολιτική (πολύ «σφιχτή»), να δημιουργούνται, μέσω υπερβολικών και πιθανώς χωρίς επιβεβαίωση αναφορών, προσδοκίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Και αυτό προφανώς προσπαθούν  να προλάβουν στον Παναθηναϊκό, αφού με σημερινή διαρροή ξεκαθάριζαν – απαντώντας σε σχετικά ρεπορτάζ σε Ελλάδα και Κύπρο που ήθελαν την προσφορά στον ΑΠΟΕΛ για τον Γκάγιας Ζαχίντ να έχει φτάσει στις 300.000 ευρώ, τα 2/3 δηλαδή του συμβολαίου του – πως η πρόταση των «πρασίνων» στους πρωταθλητές Κύπρου είναι δεδομένη, εξ αρχής. Προσφέρονται λοιπόν λιγότερα από 200.000 ευρώ, χρήματα που μπορεί δηλαδή να καλύψει ο Παναθηναϊκός (και ουσιαστικά – όπως επανειλημμένως έχουμε γράψει στον sportdog - αποτελούν το φετινό μισθολογικό ταβάνι του) από το συμβόλαιο του Νορβηγού μέσου. Και ούτε ευρώ παραπάνω…

Αυτό ως απάντηση και στην προ ημερών δημόσια τοποθέτηση αξιωματούχων του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι ουσιαστικά έστειλαν μήνυμα προς το «τριφύλλι» για μια καλύτερη πρόταση,  αφού τη συγκεκριμένη,  με τον κυπριακό σύλλογο δηλαδή να καλύπτει τις υπόλοιπες 250.000 ευρώ των απολαβών του Ζαχίντ, δύσκολα μπορούν να αποδεχτούν οι «γαλαζοκίτρνοι». Και αυτό παρότι πιέζει ο ίδιος ο 24χρονος μέσος, ο οποίος πάντως – και αυτό έχει δημοσιευτεί, αλλά δεν ισχύει – δεν είναι διατεθειμένος να μειώσει έστω και κατ’ ελάχιστο, τις προβλεπόμενες απολαβές του για την επόμενη σεζόν.

Αν προσθέσετε στην εξίσωση πως – όπως επίσης πρώτοι εδώ στον sportdog έχουμε καταγράψει – οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ περιμένουν την έκβαση των καλοκαιρινών, ευρωπαϊκών προκριματικών, που παραδοσιακά καθορίζουν τη μοίρα του εκάστοτε προπονητή του συλλόγου (και αν προφανώς φύγει ο νυν, με τον οποίο είναι σε κόντρα ο Ζαχίντ, τότε αλλάζει αυτομάτως και το στάτους του Νορβηγού), τότε μοιραία πάμε σε μια χρονοβόρα διαδικασία, η οποία απαιτεί πολλή υπομονή, επιμονή και συγκυρίες, προκειμένου να έχει αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Toυς "γλεντάει" ο Αλαφούζος - Έβγαλε το πορτοφόλι και σκάνε απανωτές μεταγραφές - Τριπλό "μπαμ"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags