Μιγκέλ Καρντόσο - ΑΕΚ: "Προσγειωμένος" εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο μετά τη φιλική νίκη της ΑΕΚ και κόντρα στη Λαμία και τόνισε ότι η ομάδα του θα κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνει το ταμείο της και συμπλήρωσε ότι με τη διαφορά των 23 βαθμών πέρυσι από τον ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να κάνουν λόγο για τίτλο!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μιγκέλ Καρντόσο στο Star Κεντρικής Ελλάδας μετά το Λαμία – ΑΕΚ 0-1:

Για την εικόνα της ομάδας του: «Νομίζω ότι μέχρι και το 70ο λεπτό όταν κάναμε τις πολλές αλλαγές και δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά από της ακαδημίες να παίξουν, η ομάδα μπόρεσε να παίξει αυτό που θέλουμε να βλέπουμε στο μέλλον. Έχουμε ακόμη βέβαια κάποια πράγματα να βελτιώσουμε».

Για το αν θα είναι αποτυχία για την ΑΕΚ αν δεν πάρει φέτος κάποιον τίτλο: «Μετά από 23 βαθμούς διαφοράς από την κορυφή πέρσι, δεν γίνεται να μιλάμε για τίτλο. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να παίρνουμε όσο περισσότερες νίκες γίνεται».

Για τους Ολιβέιρα και Βέρντε: «Ο Ολιβέιρα είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις μαζί μας και δεν ήταν δυνατόν να παίξει. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες. Όλοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι που θέλουμε».