Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Έτσι κατάφερε να φέρει τον Μολό
| 2019-07-26 13:30:00

Κάνει πλάκα στη Σούπερ Λιγκ ο Νταμπίζας - Εκεί βρήκε λεφτά και έκλεισε τον Μολό - Hat off!

του Νίκου Στεργίου
Κάνει πλάκα στη Σούπερ Λιγκ ο Νταμπίζας - Εκεί βρήκε λεφτά και έκλεισε τον Μολό - Hat off!

Οι Πράσινοι κινούνται βάσει σχεδιασμού.

Παναθηναϊκός - Νίκος Νταμπίζας: Μάλλον πρέπει να έχει ανακαλύψει την… τηλεμεταφορά ο Νταμπίζας. Ισως και τη… μηχανή του χρόνου. Απαραίτητες οι λογικές αυθαιρεσίες, αφού ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε το τελευταίο τριήμερο, πρώτα να συναντιέται στο Αμστερνταμ με τον Βόρμγκουρ (δεν έγινε), μετά να κάνει ταξίδι αστραπή στο Νιουκάστλ για να συναντήσει τον Κάλουμ Ρόμπερτς προσπαθώντας να τον πείσει για να έρθει στο «τριφύλλι», την επομένη να φεύγει από το Οστερμπεκ,  όπου προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός για άγνωστο προορισμό και να επιστρέφει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εκεί, σήμερα, ενώ χτες, αντί για τον Ρόμπερτς, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γιοάν Μολό!

Όλ’ αυτά, μάλλον είναι δείγματα καλής δουλειάς από τον «Ντάμπι». Δουλειάς που δεν διαρρέεται στα media (όπως άλλωστε είναι και η… εμμονή του, όπως λένε και παραδέχονται όσοι μάνατζερ έχουν συνεργαστεί μαζί του), τα οποία εύλογα αναγκάζονται σε λογικές υπερβατικές προκειμένου να… χαρτογραφήσουν τις κινήσεις του.

Μέχρι στιγμής, η αλήθεια είναι, χωρίς επιτυχία, αφού τίποτα ουσιαστικά δεν έχει προαναγγελθεί. Ακόμη και η συμφωνία με τον Μολό, εξέπληξε καθολικά,  μιας και ήταν κάτι που είχε… ξεχαστεί, αφού από την  πλευρά του Παναθηναϊκού, μετά το ταξίδι του Γάλλου εξτρέμ στην Αθήνα είχε διαρρεύσει πως Δώνης – Νταμπίζας ξανασκέφονταν την περίπτωση του 30χρονου άσου,  τόσο λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του όσο και του ασταθούς (στην καλύτερη) πρόσφατου αγωνιστικού παρελθόντος του, που τον έφερνε να αλλάζει ομάδες την τελευταία τριετία ανά εξάμηνο.

Το πρακτικό βέβαια της κατάστασης είχε να κάνει με τη διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό, διαφορά που όπως είχε τονίσει ο sportdog ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ στο διετές συμβόλαιο που – τελικά – υπέγραψε ο Παναθηναϊκός με τον Μολό. Διαφορά που, από την πλευρά τουλάχιστον του παίκτη, φαίνεται πως καλύφθηκε, σε ποσοστό που ξεπερνάει το 80%. Δύο λοιπόν τα ενδεχόμενα: ή ο Νίκος Νταμπίζας κινείται έχοντας ένα ελαφρώς έστω, μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτό που είχε επικοινωνηθεί αρχικά, είτε οι πρότερες συμφωνίες που έχουν γίνει (Κολοβός, Ζαχίντ, Νούνιες) δεν έγιναν με τα χρήματα που κυκλοφόρησαν στα media, αλλά με λιγότερα, επιτρέποντας στον Νταμπίζα να δώσει το… πλεόνασμα στον Μολό και να τον ντύσει στα πράσινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα δεδομένα - Τρεις όροι για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην Α1 - Θα σκάσει η βόμβα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags