Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζακ Ρόντγουελ: Μόνο ο Νταμπίζας μπορεί να κάνει αυτή τη μεταγραφή
| 2019-08-08 11:10:00

Απίθανη μεταγραφή για ΠΑΟ - Μόνο ο Νταμπίζας τον φέρνει - Έρχεται... τσάμπα; - "Σκοτώνουν" ταλεντάρα

του Νίκου Στεργίου
Απίθανη μεταγραφή για ΠΑΟ - Μόνο ο Νταμπίζας τον φέρνει - Έρχεται... τσάμπα; - "Σκοτώνουν" ταλεντάρα

Τι γίνεται με κορυφαίο στόχο; Ποιος την κάνει και με πόσα; Όλα εδώ!

Παναθηναϊκός - Τζακ Ρόντγουελ: Όλο και περισσότερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ως προς την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Άγγλο μέσο. Και τα περισσότερα εξ αυτών επιβεβαιώνουν το αρχικό ρεπορτάζ του sportdog. Ο έμπειρος χαφ… περαστικός από την Αθήνα για τη Μύκονο, συνδύασε την παραμονή του στα Νότια Προάστια προκειμένου να συναντηθεί με τον Νταμπίζα, να ακούσει τους ανθρώπους των "πράσινων" για το πρότζετ που δημιουργείται και -φυσικά- την πρότασή τους.

Αυτή, όπως επιβεβαιώθηκε, ήταν για τριετές συμβόλαιο. Όμως, αναμενόμενα, η διαφορά που προκύπτει είναι τεράστια. Μιλάμε για περίπου μισό εκατομμύριο συνολικά. Απολύτως αναμενόμενο το... χαμήλωμα των τόνων από την πλευρά του Παναθηναϊκού, αφού η διαφορά μοιάζει αδύνατον να καλυφθεί. Και πώς να γίνει αλλιώς; Σας είχαμε πει από την πρώτη στιγμή πως το περυσινό συμβόλαιο του παίκτη στην Μπλάκμπερν ήταν 1,2 εκατ. ευρώ μεικτά, δηλαδή κάτι περισσότερα από 600.000.

Και περισσότερο να έπεφτε ο 28χρονος Άγγλος στις απαιτήσεις του, πάλι θα απείχε... χάος από αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Και ας... λιβανιστήκαμε με διαρροές, στην αρχή, ενόσω ο Τζακ Ρόντγουελ ήταν ακόμη στην πρωτεύουσα, πως "περισσότερο ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ" και πως "το βασικό για τον ίδιο δεν είναι τα λεφτά".

Με την κατηφόρα που έχει πάρει η καριέρα του, σαφώς και δεν είναι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα παιξει και... τσάμπα, γιατί τόσο θα είναι -καθ' υπερβολή- αν ρίξει κατά 50% (και βάλε) τις αποδοχές του σε σχέση με μόλις την περυσινή σεζόν, ερχόμενος μάλιστα σε ελληνική ομάδα.

Κάτι λοιπόν αυτό, κάτι το γεγονός πως ο ίδιος δεν έδειξε και τόσο πρόθυμος, ξεκαθαρίζοντας αφενός πως προτεραιότητα του είναι η Τσάμπιονσιπ  -δεν έχει προτάσεις, δεν έχει όμως και άγχος χρονικό, αφού όντας ελεύθερος μπορεί να περιμένει ως το τέλος του Αυγούστου…- και αφετέρου πως δεν είναι έτοιμος, αφού πέραν των παρατεταμένων διακοπών, δεν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μόνο... εύηχα δεν ήταν όλα αυτά για τον Νταμπίζα, ο οποίος πάντως, έχει... παίξει τα χαρτιά του, έχει κάνει κάτι που αυτήν τη στιγμή δεν έχει ο Ρόντγουελ -προσφορά λέγεται...- αλλά επειδή δεν θέλει να μακροημερεύσει μια τόσο σημαντική προσθήκη όπως θα είναι αυτή του αμυντικού χαφ για τον Παναθηναϊκό της ερχόμενης περιόδου, φέρεται να έχει δώσει συγκεκριμένο deadline στον Άγγλο μέσο ως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να απαντήσει.

Σε κάθε περίπτωση, μόνο και μόνο το ότι "χαμηλώνει" το θέμα από τον Παναθηναϊκό μοιάζει ενδεικτικό των πιθανοτήτων που υπάρχουν. Και εν προκειμένω, παρότι ο Νταμπίζας το καλοκαίρι έχει κάνει... όργια με την τακτική που έχει ακολουθήσει σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις, δύσκολα μοιάζει η συγκεκριμένη πρακτική να είναι ένας ακόμη από τους ελιγμούς του "Ντάμπι". Ποτέ δεν ξέρεις όμως…

Y.Γ. Για τον Χατζηγιοβάνη τα είπαμε χθες. Στον Παναθηναϊκό, πέρυσι, έφτασε μόνο μια πρόταση, από τη Βίλεμ, προβλέποντας δανεισμό με option αγοράς. Μετ' επαίνων, απορρίφθηκε. Ως τώρα, φέτος, έχει έρθει  μόνο μία πρόταση, από τη Λέγκια στις αρχές του καλοκαιριού, που δεν ξεπέρασε τις 800.000 ευρώ. απορρίφθηκε και αυτή. Και επειδή οι ενδιαφερόμενοι για τον 22χρονο εξτρέμ κάπου εκεί κινούνται, περιμένουν απλώς να... εξαντληθεί ο Νταμπίζας και να υποχωρήσει -όπως λέγαμε και χθες- στις απαιτήσεις του προκειμένου να καταθέσουν πρόταση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει μεταγραφάρα στον ΠΑΟ - Συμφωνία από Νταμπίζα - Αυτόν ανακοινώνει από ώρα σε ώρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags