Στην αφόρητη ζέστη στάθηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Κραϊόβα.

«Ηταν δύσκολες οι συνθήκες. Ειχε πολλή ζέστη και υγρασία. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Τα παιδιά έδειξαν πολύ δυνατό χαρακτήρα. Αξίζει ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά, για όσα έδειξαν. Κάποια στιγμή στο ημίχρονο μου είπαν ότι ήταν πολύ δύσκολο ακόμα και να αναπνεύσουν. Ηταν πολύ δύσκολο να παίξουν. Θα πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρό το δεύτερο παιχνίδι. Εχουν χάσει μόνο μία φορά. Πρέπει να μπούμε σοβαρά, να παίξουμε σαν να είναι στο 0-0 και να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στον Cosmote Tv.

Στις δυσκολίες που συνάντησε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αναφέρθηκε και ο Ντανιέλε Βέρντε: «Είχε ζέστη σήμερα, αλλά το «πρόβλημα» ήταν ο αγωνιστικός χώρος για μένα. Ηταν τέτοιος που έπρεπε να βγάλεις διπλάσια προσπάθεια για να κάνεις όσα θέλεις. Στη ζέστη κάνουμε προπόνηση, ήμασταν κάπως συνηθισμένοι. Ο αγωνιστικός χώρος μας κούρασε ακόμη περισσότερο. Αυτό που μας ζητάει ο προπονητής είναι να ακολουθήσουμε και τον επαναληπτικό με τον ίδιο τρόπο. Να δώσουμε τη μάχη μας και να κερδίσουμε».

Για την εικόνα της ομάδας: «Η απόδοση της ομάδας είναι πολύ βασική. Ναι, είμαστε καινούργια ομάδα. Αλλά απόδειξη ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε, είναι το σημερινό αποτέλεσμα».