Δημήτρης Μελισσανίδης - ΑΕΚ: Στα Σπάτα βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ώστε να μιλήσει στους παίκτες για τη νέα κακή εμφάνισή τους και την ήττα από την Ξάνθη, αλλά και για την αποχώρηση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ήταν έξαλλος κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ και σίγουρα η ομιλία του προς την ομάδα, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Παράλληλα, ο Μελισσανίδης είχε μία πρώτη επαφή και με τον Νίκο Κωστένογλου ο οποίος θα κάνει την σημερινή προπόνηση, ενώ θα κάτσει επίσης στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Τράμπζονσπορ και λογικά και για αυτό της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη!



Από εκεί και πέρα, το "αφεντικό" της ΑΕΚ θα έχει εντός της ημέρας συνάντηση και με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος διέκοψε τις διακοπές του στην Κρήτη και ταξίδεψε για την Αθήνα. Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν και εφόσον φτάσουν σε συμφωνία, ο Σέρβος θα αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και θα επιστρέψει στην Ένωση, όπου ήταν και πάλι επί Ντέμη Νικολαΐδη στο ίδιο πόστο.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Μελισσανίδης έχει προκρίνει τη λύση Πογέτ και ίσως εντός της ημέρας να έχουμε εξελίξεις και προς αυτό το μέτωπο!