ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης έδωσε τα κλειδιά στον Ίβιτς

Τον νέο τεχνικό διευθυντή παρουσίασε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ηγέτης της Ένωσης ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στα Σπάτα αυτή τη φορά συνοδευόμενος με τον Ίλια Ίβιτς, τον οποίο κατέστησε αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την αποχώρηση των Καρντόσο-Λυμπερόπουλου.

«Είμαι ξανά σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσω τον νέο μας τεχνικό διευθυντή. Έχει υπάρξει στο παρελθόν και ποδοσφαιριστής αλλά και τεχνικός διευθυντής σε αυτή την ομάδα. Τον ξέρω πολλά χρόνια και έχει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη μου. Του δίνω τα κλειδιά. Αυτός θα αποφάσιζει για όλα! Του ευχομαι καλή επιτυχία! Θα είναι εδώ μαζί μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ιδιαίτερα αυξημένες αρμοδιότητες. Ο Ίλια θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής σας», ήταν τα λόγια του Τίγρη.

Από την πλευρά του ο Ίλια Ίβιτς που επιστρέφει στην ΑΕΚ ήταν περισσότερο λακωνικός και στην ουσία έστειλε με τον τρόπο του μήνυμα ανασύνταξης. «Υπαρχουν στιγμές στο ποδόσφαιρο που είμαστε χαμηλά και τότε πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί όπως κάθε άντρας και στιγμές που είμαστε ψηλά και τότε θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί», είπε ο Σέρβος, ο οποίος εξήρε τον Νίκο Κωστένογλου, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης.