Facebook Pixel Άρης - Μαρίνος Ουζουνίδης: Εκεί πάει ο Μαρίνος - Γιατί τα... έσπασε με Καρυπίδη - Τρελό παρασκήνιο
| 2019-09-02 23:18:00

Ποιος Άρης τώρα; Εκεί πάει ο Μαρίνος - Γιατί τα... έσπασε με Καρυπίδη - Τρελό παρασκήνιο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Άρης τώρα; Εκεί πάει ο Μαρίνος - Γιατί τα... έσπασε με Καρυπίδη - Τρελό παρασκήνιο

Πήρε... σκονάκι. Χαώδης η διαφορά. "Μπαμ" από εξωτερικό!

Άρης - Μαρίνος Ουζουνίδης: Ήταν η… αυτονόητη επιλογή,  η προφανής υποψηφιότητα αμέσως μόλις το βράδυ του Σαββάτου ο Σάββας Παντελίδης έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης του Άρη. Αλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά τον τελευταίο χρόνο που το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε ακουστεί για τον πάγκο του «Βικελίδης». Ρεαλιστικά όμως, οι πιθανότητες να προχωρήσει σε συμφωνία το φλερτ των δύο πλευρών ήταν, εξ αρχής, απειροελάχιστες.

Αποδεικνύεται και από την πρότερη, σημερινή διαρροή από την πλευρά των «κιτρίνων», πως οδεύουν ολοταχώς προς αντικατάσταση του Παντελίδη με ξένο προπονητή. Και ο λόγος είναι γιατί οι συζητήσεις με τον Ουζουνίδη, που ήταν μακράν της δεύτερης η βασική επιλογή του Καρυπίδη, δεν χρειάστηκε καν να… βαλτώσουν, αφού ουσιαστικά από την πρώτη στιγμή φάνηκε τεράστια απόσταση στα όσα προσέφερε ο ένας και σε όσα ζητούσε ο άλλος. Απόσταση που δεν είχε να κάνει μόνο με το οικονομικό σκέλος (εκεί πάντως και αν υπήρχε χάος), αλλά και με τις εκατέρωθεν αμφιβολίες.

Ο Καρυπίδης ήταν μάλλον… επιφυλακτικός να προσλάβει τον Ουζουνίδη γνωρίζοντας τις καλές σχέσεις του με τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος προ ημερών παραιτήθηκε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή έχοντας κοντραριστεί με το αφεντικό του Αρη, ενώ και από την άλλη πλευρά, ο Ουζουνίδης, έχοντας το… σκονάκι του Διαμαντόπουλου,  ήταν τουλάχιστον σκεπτικός στα όσα άκουσε από την πλευρά του Αρη.

Και έτσι, χωρίς ουσιαστικά ποτέ να περάσουμε στο… δεύτερο στάδιο των όποιων διαπραγματεύσεων και συζητήσεων,  η συγκεκριμένη προοπτική «κάηκε» γρήγορα (ειδικά από την πλευρά του Ελληνα τεχνικού, ο οποίος θέλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο επόμενο βήμα της καριέρας του, πάντα προτιμώντας τη λύση του εξωτερικού, παρότι ως τώρα, δεν έχει υπάρξει τίποτα το αξιόλογο), με την «επισημοποίηση» να έρχεται από τη διαρροή των «κιτρίνων» πως πηγαίνουν για ξένο τεχνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ με Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ - Τον "έκοψε" ο Φερέιρα και ζήτησε να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags