Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα!
| 2019-10-01 12:06:00

Δήλωση-"βόμβα" Πάντελιτς λίγες ώρες πριν από το Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Δήλωση-"βόμβα" Πάντελιτς λίγες ώρες πριν από το Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός!

Στην καρδιά του οι Σέρβοι, αλλά...

Ολυμπιακός: Ο Μάρκο Πάντελιτς μίλησε για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάντελιτς:

Για το προβάδισμα του Ολυμπιακού: «Είναι έντονα τα συναισθήματα πριν τον αγώνα και είναι λογικό. Έπαιξα και για τις δύο ομάδες και έχω υπέροχες αναμνήσεις. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πιο κοντά στην καρδιά μου πάντως. Είναι δύσκολο να προβλέψω το αποτέλεσμα, θα είναι ένα ισορροπημένο ματς και οι πιθανότητες είναι 50-50, ίσως και ο Ολυμπιακός να έχει ένα μικρό προβάδισμα».

Για τον Ολυμπιακό: «Έχω παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό και είναι πολύ καλύτερος από ό,τι την τελευταία διετία. Χαίρομαι με το πρόσωπο που παρουσιάζουν φέτος».

Για το ματς: «Πιστεύω πως το ξεκίνημα του αγώνα μπορεί να είναι καθοριστικό. Όποιος έχει περισσότερο πάθος θα έχει και περισσότερες πιθανότητες νίκης. Η υποστήριξη από τους φιλάθλους και η ατμόσφαιρα θα δώσει ώθηση στην στήριξη του Ερυθρού Αστέρα».

Για την υπόθεση πρόκρισης: «Είναι νωρίς να μιλάμε για ενδεχόμενο πρόκρισης. Θα έχουμε καλύτερη εικόνα μετά την τρίτη αγωνιστική. Θα πρέπει πάντως να είμαστε ρεαλιστές. Η Μπάγερν και η Τότεναμ είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου και τα φαβορί για την πρόκριση. Όμως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags