Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Αυτός έχει... κλατάρει και "καταστρέφει" Σεμέδο
| 2019-10-02 05:53:00

Έχει... κλατάρει και "καταστρέφει" τον Σεμέδο - Ήταν ο χειρότερος, αλλά έχει να παίξει 8 μήνες!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έχει... κλατάρει και "καταστρέφει" τον Σεμέδο - Ήταν ο χειρότερος, αλλά έχει να παίξει 8 μήνες!

Αγωνίζεται δύο χρόνια ασταμάτητα. Δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Το ανάθεμα λοιπόν της χθεσινής ήττας των Πειραιωτών στο Βελιγράδι, πέφτει -πέραν της απόφασης του διαιτητή για την αποβολή του Μπενζιά- σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Κατ' αρχάς, στο δίδυμο των στόπερ. Ο Γιασίν Μεριά και ο Ρούμπεν Σεμέδο εκτός από την άμεση εμπλοκή τους σε όλα τα γκολ του Ερυθρού Αστέρα, χθες, στην κατάρρευση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος, δεν θύμισαν σε τίποτα τις καλοκαιρινές εμφανίσεις τους.

Αρκετά ανασφαλείς, δεν πατούσαν καλά στα πόδια τους, δεν ενέπνεαν σιγουριά. Είναι σαφές πως ο Τυνήσιος έχει... κλατάρει. Και σωματικά και πνευματικά, αφού παίζει για πάνω από δύο χρόνια, ουσιαστικά ασταμάτητα.

Κι αυτό, επηρεάζει και τον παρτενέρ του, αφού ούτε ο Πορτογάλος, στα τελευταία παιχνίδια των "ερυθρόλευκων" δείχνει να βρίσκεται σε επίπεδα ανάλογα των πρώτων εμφανίσεών του.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός πως ο Ρούμπεν Σεμέδο σαν σε... φωτοτυπία, χάνει μαρκάρισμα, παίκτη και μπάλα στα δύο γκολ από κόρνερ του Αστέρα, που διαμόρφωσαν στο τέλος το 3-1. 

Έχει ευθύνη σε αυτά και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης (κοιτάει απλώς…), αλλά ο Κρητικός, έχει και τη δικαιολογία πως βλέπει τον συμπαίκτη του να πηδάει για να κόψει, αλλά δεν βρίσκει μπάλα.

Σημαντικό επίσης το μερίδιο ευθύνης του Γιασίν Μπενζιά. Ο Αλγερινός ήταν μακράν του δεύτερου ο χειρότερος του Ολυμπιακού χθες. Όχι εξαιτίας της αποβολής του, αλλά της μέχρι τότε εικόνας του. Δεν έκανε απολύτως τίποτα, ούτε δημιουργικά, ούτε ανασταλτικά, δεν βοήθησε στο παραμικρό το παιχνίδι των "ερυθρόλευκων" και φυσικά χρεώνεται και μια ανόητη (παρότι υπερβολική) αποβολή, δίνοντας δικαιώματα σε ένα αχρείαστο μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

Του λείπει ρυθμός σίγουρα, ωστόσο δεν ήταν κάτι άγνωστο. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε βασικός ήταν ακριβώς πριν οκτώ μήνες από το χθεσινό βράδυ, πρωτομηνιά του Φεβρουαρίου στο τουρκικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Φενέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός "χαντάκωσε" τον Ολυμπιακό - Ξανά γκέλα - Έξαλλος ο Σα, τον... περιποιήθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags