Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: Γι' αυτό τα... σάρωσε όλα ο Μαρτίνς - Τι δεν περίμενε κανένας
| 2019-10-02 05:55:00

Γι' αυτό τα... σάρωσε όλα ο Μαρτίνς - Τι δεν περίμενε κανένας - "Θέμα" από το πουθενά πριν τον Άρη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι' αυτό τα... σάρωσε όλα ο Μαρτίνς - Τι δεν περίμενε κανένας - "Θέμα" από το πουθενά πριν τον Άρη!

"Περίεργα" πράγματα στον Ολυμπιακό. Τι... ύπουλο συμβαίνει;

Ολυμπιακός Ερυθρός Αστέρας: Έχει λοιπόν ευθύνες ο Πέδρο Μαρτίνς για τη χθεσινή εικόνα και την ήττα των Πειραιωτών στο Βελιγράδι; Αυτονόητα και έχει, προπονητής είναι. Αυτές εστιάζουν στον καταρτισμό της ενδεκάδας, με τον Πορτογάλο να επιλέγει το συγκεκριμένο ματς για να δώσει ανάσες και να κάνει rotation;

Επίσης ναι. Ωστόσο ο κόουτς έχει ένα άλλοθι και δεν το έκρυβε ούτε και χθες, μετά την ήττα από τον Αστέρα. Θεωρεί λοιπόν πως δεν έκανε τίποτα λιγότερο από το να... υλοποιήσει το σύνθημα που όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού βροντοφωνάζει από την πρώτη στιγμή της φετινής σεζόν, πως δηλαδή πρώτα το πρωτάθλημα.

Το επανέλαβε άλλωστε και ο ίδιος ο Πορτογάλος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Συνεπώς, είναι ξεκάθαρο ότι το rotation -αν είναι να γίνει- θα γίνει σε ματς του δεύτερου ιεραρχικά στόχου του Ολυμπιακού, σε ματς δηλαδή του Τσάμπιονς Λιγκ!

Επιπρόσθετα, ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς έλεγε και παραμονές της αναμέτρησης στο Βελιγράδι πως υπολογίζει σε πολλούς παίκτες, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τη σταδιακή ένταξη τους στο αγωνιστικό ρόστερ της ομάδας.

Απλώς σίγουρα, κανείς δεν περίμενε αφενός την έκταση των αλλαγών που θα έκανε μαζεμένες ο Πορτογάλος και αφετέρου το παιχνίδι στο οποίο θα επέλεγε να διευρύνει τις επιλογές του.

Όπως και να ‘χει, ανεξαρτήτως αν ο κόουτς υπηρετεί (και πώς) τη στόχευση του club, σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο αυτό που έκανε χθες στο Βελιγράδι. Κυρίως γιατί θέτει εαυτόν σε μια περίεργη κατάσταση. Ποια είναι αυτή; Να βάλει δηλαδή το πρέπει στο ματς της ερχόμενης Κυριακής στο "Βικελίδης" με τον Άρη. Στο μυαλό του Πορτογάλου -και πιθανώς όχι μόνο του ίδιου- μια ήττα στο Βελιγράδι δεν θα ήταν χειρότερη από μια ήττα στη Θεσσαλονίκη.

Το χειρότερο όμως είναι, όπως πλέον ήρθαν τα πράγματα με το κόστος των χθεσινών του επιλογών, θα είναι... δύο ήττες. Και γι' αυτό, από το πουθενά, το επερχόμενο ματς με τον Άρη, μετατρέπεται σε πολύ σημαντικό για την εσωτερική ηρεμία και νηφαλιότητα του Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε πως ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος και πάντα, τέτοιες συγκυρίες, είναι ύπουλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... πήρε κρανίο ο Τοροσίδης - "Πέσιμο" στον διαιτητή για το VAR - "Μπινελίκια" στο 3-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags