Facebook Pixel Παναθηναϊκός: ΣΟΚ: Αυτή είναι η διαφορά για Χατζηγιοβάνη - Θέλει 1,5 εκατομμύριο
| 2019-10-10 10:15:00

ΣΟΚ: Αυτή είναι η διαφορά με Χατζηγιοβάνη - Πόσα δίνει ο ΠΑΟ - Θέλει 1,5 "χαρτί" - "Άκυρο" Νταμπίζα!

του Νίκου Στεργίου
ΣΟΚ: Αυτή είναι η διαφορά με Χατζηγιοβάνη - Πόσα δίνει ο ΠΑΟ - Θέλει 1,5 "χαρτί" - "Άκυρο" Νταμπίζα!

Απόφαση... κόντρα από Δώνη. Αδιανόητα χρήματα. Τρελό παρασκήνιο.

Παναθηναϊκός: Ημέρα χωρίς ρεπορτάζ, αναφορά, σχόλιο, φήμη, οτιδήποτε τέλος πάντων αναφορικά με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, δεν γίνεται. Αφού λοιπόν ξεπεράσαμε το στάδιο της... αποξένωσης ύστερα από τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, φτάσαμε σε αυτό της προσπάθειας γεφύρωσης του χάσματος, με τον προπονητή του "τριφυλλιού" να προσπαθεί να μαζέψει τη δική του αστοχία, για να συνεχίσουμε με τις τετ-α-τετ επαφές των δύο και το "τρένο" να ξεκαθαρίζει στον 22χρονο εξτρέμ, παραμονές του παιχνιδιού με την Ξάνθη, πως μετά τη διακοπή θα επιστρέψει στα σχέδια και στα πλάνα του για την ενδεκάδα των "πράσινων".

Κάπου εδώ είμαστε λοιπόν, χωρίς να έχει παρατηρηθεί ωστόσο κάποια διαφοροποίηση αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του "Χάτζη". Εδώ κι αν υπάρχει θολούρα. Άλλοι εκτιμούν πως δεν προβλέπεται καμία πιθανότητα συμφωνίας, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή (αλλά και τον ίδιο) ξενερωμένη από τη στάση και τη συμπεριφορά του συλλόγου και την ανισομέρεια που παρατηρείται σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές που επίσης τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι.

Άλλοι πάλι επιμένουν και με αφορμή τα πρόσφατα, έστω και μικρά βήματα "προόδου" και βελτίωσης σχέσεων, να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, κυρίως εδράζοντας στο ότι ανεξαρτήτως από τη δεδομένη επιθυμία του Έλληνα εξτρέμ να δοκιμάσει στο εξωτερικό μέχρι και τώρα που μιλάμε δεν έχει κάτι απτό (και δελεαστικό συνάμα) στα χέρια του, ενώ σίγουρα, η προοπτική του να μείνει ανενεργός ως το καλοκαίρι, προκειμένου τότε να αποχωρήσει ως ελεύθερος δεν είναι και η πλέον... δελεαστική.

Σε κάθε περίπτωση, όπως καταγράφεται σε σημερινά δημοσιεύματα πως το βασικό θέμα της διαφοράς συλλόγου και ποδοσφαιριστή είναι η θέσπιση buy-out. Η πλευρά του παίκτη αξιώνει να μπει ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που δηλαδή αξίωνε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι για την πώλησή του, την ώρα που ο Νίκος Νταμπίζας αρνείται κατηγορηματικά να παρεκκλίνει από την επιλογή του να υπογράφει συμβόλαια χωρίς να προβλέπεται και να μπαίνει σε αυτά ρήτρα εξαγοράς.

Κι αυτό, την ώρα που υπάρχει μια μικρή σε απόλυτο αριθμό, αλλά σημαντική "ποσοστιαία" διαφορά και στο οικονομικό, με την προσφορά του Παναθηναϊκού να προβλέπει συμβόλαιο 100-110.00 ευρώ και τον ποδοσφαιριστή να αξιώνει 30.000 περισσότερα. Χωρίς όμως, η συγκεκριμένη διαφορά να θεωρείται ο βασικός λόγος της "παγωμάρας" μεταξύ των δύο πλευρών, όχι τουλάχιστον τόσο όσο το θέμα της ρήτρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ντου" Μαρινάκη στον ΠΑΟ - "Κλέβει" Έλληνα άσο - Τον έχει... τρελάνει - Διαβάστε ποιος είναι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags