"Εχουμε πρόβλημα γιατί για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα γυρνάει το σκορ. Εχουμε παίξει οκτώ εννιά παιχνίδια, έχουμε βγάλει την μπάλα πάνω από την γραμμή εννιά φορές, οι αντίπαλοι είχαν έξι δοκάρια και πολλές ευκαιρίες.

Στο παρελθόν δεν συνέβαινε αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καλά. Αν θέλεις να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο πρέπει να έχεις κατοχή της μπάλας, αυτό είναι το πιο σημαντικό, δεν μπορείς αλλιώς να πάρεις κάτι καλύτερο".

Στη συνέχεια δεν θέλησε να επικαλεστεί τον παράγοντα κούραση ως αιτία της ήττας: "Αν παίζαμε σήμερα με τον Παναθηναϊκό θα έλεγα πως ναι έπαιξε ρόλο. Αλλά παίζαμε με τον Ολυμπιακό, και ο Ολυμπιακός έπαιξε μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη. Εχει δύο στόχους όπως και εμείς, ήταν το ίδιο δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να βελτιωθούμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε".

Κατέληξε στεκόμενος σε κάποια θετικά στοιχεία: "Στο σημερινό παιχνίδι μπορώ να πω ότι κάτι είχαμε κάποιες επιθέσεις από τα άκρα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά. Ξαναλέω, όμως, δεν είχαμε κατοχή της μπάλας, χωρίς αυτό δεν γίνεται να πάρεις κάτι καλύτερο. Ελπίζω η διακοπή να λειτουργήσει ευεργετικά για εμάς".