Διαβάστε πως αναλύει η ιστοσελίδα "10sport" γιατί δεν είναι τόσο καλή ιδέα η κλήση του Σισέ στους "τρικολόρ".

Δεν παίζει στην κορυφή

«Ο Τζιμπρίλ Σισέ από την στιγμή που πήγε στην Ιταλία η θητεία του στην Λάτσιο κρίνεται σε γενικές γραμμές επιτυχημένη. Όμως δεν υπάρχει θέση που να τον χρειάζεται η εθνική. Ο Σισέ στην Λάτσιο τις περισσότερες φορές αγωνίζεται στα αριστερά σε σύστημα 4-5-1 και άλλες φορές αποτελεί το στήριγμα του Κλόζε, του επιθετικού που βρίσκεται στην κορυφή των «λατσιάλι». Με λίγα λόγια δεν παίζει εκεί που αγωνίζονται οι Μπενζεμά, Γκαμέιρο, Γκομίς ή ακόμη και ο Ρεμί».

Έμπειρος, αλλά...
«Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί πολύ έμπειρο παίκτη. Η κλήση του δεν ήταν εύκολη απόφαση, όμως ο συναγωνισμός δεν ήταν και μεγάλος, καθώς στην επίθεση έχουν μείνει μόνο οι Γκομίς και Ρεμί. Μάλιστα, αυτοί δυο τους δεν έχουν την εμπειρία του Σισέ και έχοντάς τον μπροστά τους ίσως τους κάνει κακό στην ψυχολογία».

Ο Ζιρού έχει ξεκινήσει καλύτερα
«Ο Ολιβιέ Ζιρού έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν με την Μονπελιέ και όλοι περίμεναν ότι θα κληθεί για πρώτη φορά από τον Λοράν Μπλαν. Εξαιρετικός από την αρχή της σεζόν στην Λιγκ 1 είναι ένας παίκτης πληρέστερος από τον Σισέ και του οποίου το παιχνίδι ταιριάζει περισσότερο στην εθνική».

Δεν ταιριάζει στο παιχνίδι των μπλε
«Από την στιγμή που ο Μπλαν ανέλαβε την Γαλλία θέλει η ομάδα να παίζει με κοντινές μπαλιές, εμπνευσμένος από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Σε καμία περίπτωση δε θέλει να βλέπει μακρινές μπαλιές και γιόμες στην επίθεση. Αν λάβουμε υπόψη το αγωνιστικό προφίλ του Σισέ, δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην φιλοσοφία του Μπλαν», αναφέρει στο άρθρο της η γαλλική ιστοσελίδα».