Facebook Pixel Μόνο στον Ολυμπιακό τα τρώει έτσι; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-10-06 23:01:00

Μόνο στον Ολυμπιακό τα τρώει έτσι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο στον Ολυμπιακό τα τρώει έτσι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Εννιά λεπτά βίντεο! Όλα τα highlights! Απίθανες επεμβάσεις! Κι αν κάποιος δει τις αποκρούσεις θα νομίζει ότι έχει να κάνει με τον Λεβ Γιασίν, με τον Ντίνο Τζοφ, με τον Σμάιχελ. Κι όμως, είναι ο Κονστάντσο!

Είναι να αναρωτιέται κανείς παρακολουθώντας το βίντεο με την φανέλα της Βασιλείας, της προηγούμενης ομάδας του: «Τι διάολο; Μόνο στον Ολυμπιακό τρώει τέτοιες φάβες;».

Εκτός πια κι αν αυτό το κολακευτικό βίντεο συγκεντρώνει μόνο τις αποκρούσεις κι όχι αυτά τα γκολ που πέρασαν δίπλα του, από πάνω του, κάτω από τα πόδια του, ανάμεσα από τα χέρια του όσο αγωνιζόταν με την Βασιλεία.

Δεν ξέρουμε αν ο Ολυμπιακός είδε μόνο απ’ αυτό το βίντεο τον Κονστάντσο και τον αγόρασε στο πι και φι για να μην χάσει το κελεπούρι, με την εντύπωση ότι έχει αποκτήσει κάτω από τα δοκάρια του τον νέο Πίτερ Σμάιχελ. Ούτε κρίνουμε τον Αργεντίνο από πέντε εμφανίσεις. Στο φινάλε, μπορεί να αποδειχτεί καλός τερματοφύλακας στην πορεία.

Εμείς απλά λέμε ότι κάθε φορά που πάει η μπάλα προς το τέρμα του Ολυμπιακού, υπάρχουν όλο και περισσότεροι κόκκινοι οπαδοί που σταυροκοπιούνται, προτιμώντας να κοιτάνε προς τον ουρανό, παρά προς την εστία…





 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags