Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα δικαίωση sportdog - Επιστροφή... βόμβα - "Καθαρίζει" τεράστιο όνομα - Έτσι απογειώνεται!
| 2020-01-09 17:34:00

Νέα δικαίωση sportdog - Επιστροφή... βόμβα - "Καθαρίζει" τεράστιο όνομα - Έτσι απογειώνεται!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέα δικαίωση sportdog - Επιστροφή... βόμβα - "Καθαρίζει" τεράστιο όνομα - Έτσι απογειώνεται!

Ανανεώνει την ομάδα. Ποιους θα "διώξει". Τι περιμένει σαν τρελός...

Την ώρα που τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν συνεχώς αυτό που καιρό τώρα το sportdog έχει τονίσει, πως δηλαδή το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η αγορά του Γιόζιπ Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ είναι να συμφωνηθεί με τη Σπόρτινγκ ο τρόπος και ο χρόνος καταβολής των 2 εκατ. ευρώ που είναι το buy-out του Κροάτη, το τελευταίο νέο αναφορικά με τον κορυφαίο assist-man της σεζόν των πρωταθλητών έγκειται στο ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην κλήση του στην εθνική Κροατίας.

Για την ακρίβεια στην επιστροφή του, αφού ο 25χρονος μέσος έχει κάνει δύο συμμετοχές με το εθνόσημο, τέτοια εποχή ακριβώς πριν τρία χρόνια, παίζοντας σε δύο 90λεπτα σε ένα τουρνουά στην αραβική χερσόνησο, κόντρα σε Χιλή (11/1) και Κίνα (14/1), σε δύο παιχνίδια στα οποία ο τότε εκλέκτορας της "χρβάτσκα", είχε περιλάβει στην αποστολή του ποδοσφαιριστές από το εγχώριο πρωτάθλημα (που είχε διακοπή) και έτσι βρέθηκε στις κλήσεις του ο Μίσιτς.

Πλέον όμως, οι εμφανίσεις του Μίσιτς με τους Ασπρόμαυρους τον έχουν φέρει για τα καλά στο στόχαστρο του Κροάτη εκλέκτορα, Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος έτσι κι αλλιώς, μετά την φοβερή πορεία των Βαλκάνιων ως τον τελικό του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει ξεκινήσει μια διαδικασία ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού των φιναλίστ του Μουντιάλ.

Στη θέση του Μίσιτς, υπάρχουν οι Κόβατσιτς, Μπρόζοβιτς και Μπάντελ, οι οποίοι ουσιαστικά αποτελούν την επόμενη μέρα στην εθνική Κροατίας, αφού ο Μόντριτς έχει πλέον αποχωρήσει, ενώ και ο Ράκιτιτς είναι στα πρόθυρα του να αποχωρήσει και αυτός από την εθνική Κροατίας. Ακόμη όμως και αν δεν το κάνει, με τέσσερις μόλις διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στη θέση του Μίσιτς, προφανώς ο μέσος του Δικεφάλου έχει αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί σε κάποια από τις επερχόμενες κλήσεις της "χρβάτσκα" και γιατί όχι να διεκδικήσει  μια θέση στην 23αδα της για τα τελικά του Euro.

Νούμερα άλλωστε που έχει "γράψει" φέτος ο Μίσιτς με τον ΠΑΟΚ, έστω και στο υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχει να επιδείξει κανείς από τους συμπατριώτες του μέσους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" Σαββίδη - Ο ΠΑΟΚ την κλοπή της χρονιάς με Έλληνα άσο απο κορυφαία ομάδα της Αθήνας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags