Facebook Pixel Και Μοντέστο και Μακούν
| 2011-10-09 18:29:00

Και Μοντέστο και Μακούν

Και Μοντέστο και Μακούν

Οι Φρανσουά Μοντέστο και Ζαν Μακούν θέτουν υποψηφιότητα για να καλύψουν τα κενά των Βασίλη Τοροσίδη και Λιούμπομιρ Φέισα αντίστοιχα, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Στο μυαλό των ανθρώπων του τεχνικού τιμ υπάρχει η σκέψη για τη χρησιμοποίηση των Μοντέστο και Μακούν στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Για τον Κορσικανό θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεκινήσει ως δεξί μπακ αντί του τραυματία Τοροσίδη, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον θεωρεί πολυεργαλείο και εκτιμά ότι θα μπορέσει να φέρει εις πέρας και αυτήν την αποστολή.

Από εκεί και πέρα ο Μακούν αποτελεί μια λύση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, ελλείψει Φέισα. Λύση την οποία εξετάζουν στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, όμως δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα καταλήξουν εκεί. Αυτοί που εκτιμάται πως θα αρχίσουν δεδομένα το ματς θα είναι οι Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα. Σημαντικό ρόλο πάντως θα διαδραματίσουν –όπως είναι λογικό– οι προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας. Εκεί ίσως ο Βαλβέρδε φανερώσει ορισμένες από τις προθέσεις του ενόψει ΟΑΚΑ.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags