H Γιουβέντους, είναι σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, «φαβορί για να κερδίσει το Champions League», αλλά και η καλύτερη ομάδα που έχει δει στη ζωή του!

Μιλώντας στον Guardian, ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, τόνισε:

«Πριν ξεκινήσει η σεζόν το δικό μου φαβορί για να κερδίσει το Champions League ήταν η Γιουβέντους. Δεν παρακολουθώ αρκετό ιταλικό ποδόσφαιρο γιατί δεν καταλαβαίνω πώς δεν είναι στην κορυφή της κατάταξης με 10 βαθμούς διαφορά. Η Γιουβέντους έχει την καλύτερη ομάδα που έχω δει ποτέ σε όλη μου τη ζωή, με ποιοτικούς παίκτες, είναι απίστευτη».

Στη συνέχεια, ο Κλοπ μίλησε και για τις άλλες ομάδες: «Η ομάδα της Μπάγερν είναι επίσης σημαντική και, αν είναι όλοι καλά, η Παρί ΣΖ είναι εξίσου απίστευτη. Δεν μπορείς ποτέ να αφήσεις εκτός της Μπαρτσελόνα ή την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν έχω ιδέα που μπορούμε να φτάσουμε εμείς, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτούμε γιατί πρέπει να επικεντρωθούμε στην Ατλέτικο Μαδρίτης (18.2).

Αυτό που ξέρω, είναι ότι πέρυσι δείξαμε ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε τους καλύτερους. Δεν σημαίνει ότι θα το κάνουμε ξανά αλλά ότι μπορούμε. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατές ομάδες εκεί έξω που πρέπει να είσαι έτοιμος να πολεμήσεις, έπειτα είναι επίσης και η τύχη, για να νικήσεις έχεις ανάγκη και από αυτή».