Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Στο σίριαλ Βαγιαννίδη των τελευταίων ημέρων, παρότι η εμπλοκή του ΠΑΟΚ είναι πανθομολογούμενη και προκύπτει συνεχώς, από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, κανείς επισήμως από την πλευρά του Δικεφάλου δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά. Και παρά τις όποιες πιπεράτες συνδέσεις.

Παράδειγμα; Διακοπές, με δύο συμπαίκτες του από την k19 του Ολυμπιακού έκανε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη ο δεξιός μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού και διαμένοντας ο ίδιος στο "Μακεδονία Παλάς", προκάλεσε τα εύλογα ερωτηματικά των φίλων του για το πώς αυτός έμεινε στο ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη ξενοδοχείο και αυτοί, αλλού.

Χθες πάντως, για πρώτη φορά, υπήρξε αντίδραση εκ μέρους του Δικέφαλου. Όχι επίσημα, όχι με διαρροή,  αλλά στο πλαίσιο ρεπορτάζ. Όχι συγκεκριμένα για τον Βαγιαννίδη, αλλά… γενικά, με χαρακτηριστικά όμως που "φωτογραφίζουν" τον Βαγιαννίδη. Συγκεκριμένα, έγινε λόγος πως στους ανθρώπους των πρωταθλητών έχει "γυαλίσει" νεαρός, 18-19 χρονών, ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεχωρίζει στην ομάδα (της Super League) που αγωνίζεται και πως είναι ειλημμένη απόφαση από την πλευρά του συλλόγου να προχωρήσουν στο… παρασύνθημα, μεταθέτοντας τις όποιες εξελίξεις στο τέλος της σεζόν.

Πολλοί 18χρονοι-19χρονοι που να αγωνίζονται στη Super League δεν υπάρχουν. Για την ακρίβεια, δύο είναι όλοι κι όλοι. Ο Λιάβας του Παναιτωλικού, με σαφώς περισσότερες συμμετοχές όχι όμως και ανάλογο… impact σε επίπεδο εντυπώσεων και ο Βαγιαννίδης. Δύσκολα το εν λόγω ρεπορτάζ μπορεί να έχει "οσμή" ακαδημιών (δεν δικαιολογείται η αίσθηση που επισημαίνεται πως θα κάνει η συγκεκριμένη κίνηση για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε φυτωριακή ομάδα), μένει πλέον να δούμε για ποιον… χτυπάει η καμπάνα και αν ο καπνός που ολοένα και φουντώνει για χάρη του "Βάγια" θα εξελιχτεί και σε φωτιά.

Να τονίσουμε απλώς πως το deadline που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός ως προς την οριστική κατάληξη της υπόθεσης του νεαρού από την πλευρά των "πράσινων" είναι στα τέλη Μαρτίου. Τότε, θα μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση και των play-off…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ντου" Γιαννακόπουλου - Έτσι μπαίνει στην ΠΑΕ, συμφωνία με Αλαφούζο - Αλλάζει γήπεδο;