Βέβαια, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ δύσκολα θα βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο σίγουρα αποτελεί ακόμα μία καλή εναλλακτική λύση.
Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση της Δευτέρας κανονικά στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι Ιμπαγάσα και Χολέμπας, ενώ ο Μανιάτης που ταλαιπωρείται από μια ήπιας μορφής γαστρεντερική διαταραχή, ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και εκτός απροόπτου αύριο αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
«Πρώτη» για Ζαραδούκα, έτοιμος ο «Κάνιο»!
| 10/10/11 - 21:14
Την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό έκανε σήμερα ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος άρχισε σιγά – σιγά να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο