Διαβάστε τι έγινε ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στη σχετική ανάρτηση της επίσημης ιστοσελίδας της Super League:

1960

Ο δεύτερος γύρος του πρώτου πρωταθλήματος ξεκινά και ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και Προοδευτική γίνονται οι πρώτες ομάδες που νικούν δεύτερη φορά τον ίδιο αντίπαλο.

Αλλά το καλύτερο παιχνίδι γίνεται στη Λεωφόρο ανάμεσα στον δεύτερο Απόλλωνα και τον Ηρακλή, που τελειώνει 2-2 (46’ σουτ Γ. Καμάρας, 86’ πέναλτι Μαυρόπουλος – 20’ κεφαλιά, 75’ σουτ Θ. Χασεκίδης).

1965

Ο Παναθηναϊκός έχει μια ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 18 αγώνες, αυτή από τον Εθνικό τέσσερις μήνες νωρίτερα.

Που μάλιστα του έχει σταματήσει ένα αήττητο 34 αγώνων.

Έτσι όταν ο Εθνικός επισκέπτεται το «Απόστολος Νικολαϊδης» οι φίλοι του Παναθηναϊκού βλέπουν την ομάδα τους να ανταποδίδει με το παραπάνω, νικώντας με 6-0 (26’ σουτ Γιαννακόπουλος, 31’ κεφαλιά, 34’ φάουλ Λουκανίδης, 55’ σουτ Παπαεμμανουήλ, 63’ σουτ, 85’ σουτ Δομάζος).

2006

Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου παραιτείται από την Καλλιθέα μετά από τρεις μήνες συνεργασίας, και αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ, για να αντικαταστήσει το Νίκο Καραγεωργίου.

Ο Ντουμιτρέσκου είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τον Ακράτητο, αλλά είχε φύγει νωρίς.

2010

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι στις θέσεις υποβιβασμού, μετά από τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες.

Ο Πανιώνιος υποχωρεί επικίνδυνα, καθώς είναι εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη και ο Γιώργος Παράσχος ψάχνει την πρώτη νίκη στο τρίτο παιχνίδι από τη στιγμή που ανέλαβε.

Το παιχνίδι εξελίσσεται συναρπαστικά με τον Πανιώνιο να προηγείται δύο φορές, τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει ισάριθμες και τελικά λίγο πριν το τέλος να παίρνει τη νίκη η αθηναϊκή ομάδα με 3-2 (29’ σουτ Μενδρινός, 44’ πέναλτι Σαϊτιώτης – 7’ κεφαλιά Τσότσαλιτς, 18’ σουτ Σίτο Ριέρα, 85’ κεφαλιά Μανιάτης).

Ο ΠΑΣ χάνει την επαφή με τη σωτηρία, ενώ ο Πανιώνιος κάνει δύο ακόμα νίκες για να εξασφαλίσει την παραμονή.