Πρόσφατα το διαδίκτυο κυκλοφόρησε με πολύ γλαφυρή διαχείριση από τους εκάστοτε αθλητικούς συντάκτες η είδηση για το γραμμα ενός πιτσιρικά οπαδού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον νεαρό Ντάρα Κέρλεϊ, ο οποίος μη αντέχοντας να βλέπει τη Λίβερπουλ αήττητη αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και έστειλε επιστολή στον πρωτομάστορα αυτής της επιτυχίας, τον Γιούργκεν Κλοπ.

«Αγαπητέ Γιούργκεν Κλοπ, το όνομά μου είναι Ντάρα. Είμαι 10 ετών. Πηγαίνω στο Glenswilly N.S. στο Ντόνεγκαλ. Υποστηρίζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο λόγος που γράφω είναι για να παραπονεθώ.

Η Λίβερπουλ νικάει σε πάρα πολλά παιχνίδια. Εάν πάρετε άλλες 9 νίκες τότε θα έχετε το καλύτερο αήττητο σερί στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ άσχημο να είσαι φαν της Γιουνάιτεντ όταν συμβαίνει αυτό.

Οπότε την επόμενη φορά που θα παίξει η Λίβερπουλ, σε παρακαλώ κάντε τους να χάσουν. Θα πρέπει να αφήσετε την άλλη ομάδα να σκοράρει.

Ελπίζω να σας έπεισα να μην πάρετε το πρωτάθλημα ή να κάνετε νίκη σε άλλο ματς ξανά. Δικός σας ειλικρινά, Ντάρα» έγραψε ο πιτσιρικάς τρελαίνοντας όλο το web με το ξεκαρδιστικό αίτημά που μετέφερε η παιδική του αφέλεια.

Η επιστολή του μικρού βρήκε απάντηση από τον ίδιο τον Γιούργκεν Κλοπ. Διαβάστε τη συνέχεια στο xtypes.gr