Facebook Pixel "Καψώνι" του Κούγια - Έβαλε τα... γέλια ο Ιβάν - Πρώην... Ολυμπιακός στον Άρη
| 2020-02-27 11:57:00

Απίστευτο "χουνέρι" από Κούγια - Έβαλε τα... γέλια ο Σαββίδης - Πρώην... Ολυμπιακός στον Άρη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο "χουνέρι" από Κούγια - Έβαλε τα... γέλια ο Σαββίδης - Πρώην... Ολυμπιακός στον Άρη!

"Άφωνη" η Superleague. Τι θα κάνουν στον ΠΑΟΚ; Έκπληξη Καρυπίδη.

Καλός τερματοφύλακας ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον, δικαιολογημένα και το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε να απασχολεί διάφορες ομάδες του εξωτερικού, συνδέοντας το όνομά του με πιθανή μεταγραφή στην Τουρκία, ακόμη περισσότερο όμως το τελευταίο διάστημα, αφού το γεγονός πως έμενε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, δικαιολογούσε τη σεναριολογία. 

Οι συμπατριώτες του τον έφεραν προ ημερών ένα βήμα προ της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, άλλοι, ευφάνταστοι στα μέρη μας, μπήκαν στη διαδικασία να... διορθώσουν τους Ισλανδούς, αναφέροντας πως η ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει ο 31χρονος τερματοφύλακας είναι ο Άρης.

Στο sportdog, από την πρώτη στιγμή της ανάπτυξης αυτών των σεναρίων είχαμε ξεκαθαρίσει πως θέμα ΠΑOΚ δεν υφίσταται. Δεδομένα ο Δικέφαλος το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά αναζητώντας βασικό τερματοφύλακα, δεδομένα έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Πασχαλάκη -και αν κρίνει κανείς από την πρόσφατη επιστροφή του "Πάσχα" στην ενδεκάδα, ίσως η μπάλα να πάρει και τον Ζίβκοβιτς- ωστόσο ο Ισλανδός, όσο καλές εντυπώσεις και αν έχει δημιουργήσει από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσε να είναι αυτός η βασική επιλογή για τον ΠΑOΚ της επόμενης σεζόν, ο αδιαμφισβήτητος (γιατί έναν τέτοιο θα ψάξει ο Δικέφαλος) Νο1 τερματοφύλακας του ρόστερ.

Όσο για τον Άρη; Προτεραιότητα είναι η ανανέωση του Κουέστα, σε περίπτωση που αυτή δεν πραγματοποιηθεί, τότε αυτός που είναι ο πρώτος στη λίστα αντικατάστασης του Ισπανού είναι ο Μπάλαζ Μέγιερι, με τον οποίο έχουν γίνει ήδη επαφές, χωρίς όμως κάτι περισσότερο.

Τελικά, η σεναριολογία τελείωσε με τον πλέον απρόσμενο τρόπο, αφού χθες, χωρίς να έχει υπάρξει καμία "προειδοποίηση" η ΑΕΛ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ισλανδού τερματοφύλακα για έναν ακόμη χρόνο, κρατώντας τον έτσι στον κάμπο ως το καλοκαίρι του 2021.

Χωρίς μάλιστα να προβλέπεται στη σχετική συμφωνία κάποιο buy-out, το οποίο πρακτικά δεν θα είχε νόημα από τη στιγμή που αφενός ο Κρίστινσον επίλεξε να παραμείνει στη Λάρισα (ενώ είχε δικαίωμα υπογραφής όπου ήθελε) αφετέρου, θα μπορεί από τον προσεχή Ιανουάριο κιόλας να επιλέξει -και πάλι- ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη εξέλιξη! Εκεί θα βλέπουμε αγώνες της Superleague από του χρόνου - Νέο κανάλι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags