Facebook Pixel Ας τα πει και δημοσίως ο Ράντος
| 2011-10-12 01:01:00

Ας τα πει και δημοσίως ο Ράντος

Ας τα πει και δημοσίως ο Ράντος

Ένας από τους πιο δημοσιογραφικούς τύπους από τον Ολυμπιακό είναι ο Αλέκος Ράντος. Ο προπονητής τερματοφυλάκων των ερυθρολεύκων διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με πολλούς ρεπόρτερ της ομάδας με τους οποίους όχι μόνο έχει επαφή για το ρεπορτάζ αλλά και για κουτσομπολιό. Καλά κάνει.

Όμως αντί να μιλάει στους φίλους του δημοσιογράφους που τον εξυμνούσαν όλο το καλοκαίρι για την τρομερή δουλειά που έκανε στο Ζέεφελντ και στο Έρμελο και να λέει ότι λέει για τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, δεν βγαίνει καλύτερα να δώσει μια συνέντευξη κανονικά και με το νόμο;

Να μας πει επιτέλους με ποιά κριτήρια επέλεξε μαζί με το προπονητικό επιτελείο τους Φράνκο Κοστάντζο και Σήφη Δασκαλάκη για την υπεράσπιση των ερυθρόλευκων καρέ. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η άποψη του ειδικού, του αρμοδίου, του ανθρώπου που ζει καθημερινά τον Αργεντινό και τον μέχρι στιγμής παγκίτη Έλληνα.

Όλοι έχουν εκφράσει άποψη και για τον Κοστάντζο και για τον Δασκαλάκη και για τον Μέγερι, ο Αλέκος πού είναι; Να βγει να πει δυο πράγματα. Να στηρίξει τις επιλογές του ή να πει "συγγνώμη κύριοι έκανα λάθος, δεν κάνουν για τον Ολυμπιακό". Γιατί δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του όπως θα έκανε κάθε σωστός επαγγελματίας; Τον κατά τ' άλλα συμπαθέστατο Αλέκο Ράντο ακόμα περιμένουμε να τον ακούσουμε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags