Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Κυριάκος Κυριάκος. Ο πρώην διευθυντής Επικοινωνίας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είχε αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να κατέβει στην πολιτική.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος όμως, ο Ιβάν Σαββίδης του έκανε τη σχετική πρόταση παρά την απουσία του από την ομάδα και τα... κοινά της για αρκετούς μήνες και έτσι επιστρέφει στην Τούμπα, κάτι που δεν αποκλείεται να δρομολογήσει εξελίξεις εντός της ΠΑΕ.

Τη θέση του υπεύθυνου Επικοινωνίας κάλυπτε τους τελευταίους μήνες ο Λευτέρης Δούκας. Οπότε το ερώτημα είναι ποιο πόστο θα αναλάβει ο Κυριάκος; Θα δουλέψει στην παλιά του θέση και θα φύγει ο Δούκας; Θα αναλάβει το ίδιο πόστο και ο Δούκας θα απορροφηθεί σε κάποιο άλλο τομέα ή θα πάρει άλλη θέση και ο συνάδελφός του θα διατηρήσει τη δουλειά του.

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι, παρά την απουσία μου για αρκετούς μήνες, ο κ. Ιβάν Σαββίδης μου πρότεινε να επιστρέψω στην ομάδα σε μια κρίσιμη περίοδο.

Η σχέση μου με τον ίδιο και με τον Σύλλογο έχει βαθιές ρίζες και θα μου ήταν αδιανόητο να αρνηθώ. Εξάλλου, περισσότερο έλειψε ο ΠΑΟΚ σε μένα, παρά εγώ στον ΠΑΟΚ», αναφέρει και συνεχίζει...

«Με σεβασμό στην προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι και στους ανθρώπους που επιφορτίστηκαν τη διαχείρισή της, έρχομαι με ενθουσιασμό και επίγνωση να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξέρουμε τον τρόπο πια να ξεπερνούμε τις αναποδιές και να κατακτούμε κορυφές. Θα το ξανακάνουμε».