Ολυμπιακός – Γουλβς: Το ρεπορτάζ της Marca έβαλε φωτιά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Η ισπανική εφημερίδα υποστήριζε ότι η UEFA ήταν κοντά στην απόφαση της διακοπής του Champions και του Europa League, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού, εφαρμόζοντας το μέτρο από σήμερα κάτι που θα οδηγούσε σε αναβολή το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους “16” της διοργάνωσης.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όμως μετέφερε την απόφασή της για την επόμενη εβδομάδα. Το τι μέλλει γενέσθαι θα κριθεί σε τηλεδιάσκεψη των μελών της την προσεχή Τρίτη 17/3.

Οπότε από εβδομάδα θα γνωρίζουμε αν θα συνεχιστούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ανάμεσα στις οποίες το Champions League και το Europa League, καθώς και οι εγχώριες διοργανώσεις. Στο telecoferance θα συζητηθεί επίσης η τύχη του Euro 2020 που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως όλα δείχνουν βάσει της επίσημης ενημέρωσης της UEFA, τα παιχνίδια του Europa League θα διεξαχθούν κανονικά απόψε, εκτός από αυτά που έχουν ήδη αναβληθεί.

Οπότε το Ολυμπιακός-Γουλβς θα έχει κανονικά σέντρα στις 22:00, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα τις επόμενες ώρες να έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα εξαιτίας της ραγδαίας μετάδοσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Πάντως στο home page της επίσημης ιστοσελίδας της UEFA έχει ανεβεί προαναγγελία του αποψινού παιχνιδιού, κάτι που δείχνει μία αποφασιστικότητα των ανθρώπων της ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται, ότι τα παιχνίδια Ίντερ - Χετάφε και Σεβίλλη - Ρόμα έχουν ήδη αναβληθεί.

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr