Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στην Ιταλία έχουν διακοπεί μέχρι τις 3 Απριλίου και η τελευταία εικόνα που έχουν οι φίλαθλοι από τη Serie A είναι τα έξι εξ αναβολής ματς που έγιναν πριν λίγες ημέρες για να μην υπάρχουν επιπλέον εκκρεμότητες για κάποιες ομάδες.
Ένα από αυτά ήταν και το Γιουβέντους - Ίντερ που βρήκε την βέκια σινιόρα νικήτρια με 2-0 στο "Derby d'Italia" για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας με +1 από την Λάτσιο, με τη διεξαγωγή αυτού του παιχνιδιού να σχολιάζεται με δηκτικό τρόπο από τον Μάριο Μπαλοτέλι.
"Η Λάτσιο; Είστε δεύτεροι επειδή έπρεπε να παίξει η Γιουβέντους και να σας προσπεράσει, μετά τα σταμάτησαν όλα", σχολίασε μέσω Instastory ο επιθετικός της Μπρέσια, για να συμπληρώσει για τη διακοπή αλλά και για το φινάλε της φετινής σεζόν στην Ιταλία:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο