Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρεπορτάζ-φωτιά από Αγγλία - Τι αναφέρουν για Μαρινάκη και κορωνοϊό - Έντονες αντιδράσεις!
| 2020-03-14 13:09:00

Ρεπορτάζ-φωτιά από Αγγλία - Τι αναφέρουν για Μαρινάκη και κορωνοϊό - Έντονες αντιδράσεις!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-φωτιά από Αγγλία - Τι αναφέρουν για Μαρινάκη και κορωνοϊό - Έντονες αντιδράσεις!

Χαμός στο Νησί.

Ολυμπιακός: Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Guardian" ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο ασθενής...0 στην Αγγλία από τον οποίο ξεκίνησαν όλα σχετικά με τον κορωνοϊό.

Το ρεπορτάζ προσθέτει ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στις 27 Φεβρουαρίου και έπειτα για να δει και την αναμέτρηση της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Για την ακρίβεια ο Μαρινάκης παρακολούθησε την προηγούμενη Παρασκευή το ματς της ομάδας του με την Μίλγουολ και μάλιστα μετά  κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Η αγγλική Guardian αποκαλύπτει ότι  δεν υπήρχε χρόνος να ελεγχθούν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Άρσεναλ πριν από το ματς της Τετάρτης με την Σίτι, αλλά αποφασίστηκε να αναβληθεί ως προφύλαξη.

Οι αντιδράσεις είναι έντονες για την αγγλική λίγκα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του παίκτη της Γουέστ Χαμ, Άντζελο Ογκμπόνα που αντέδρασε στο γεγονός πως το παιχνίδι της ομάδας του με την Άρσεναλ διεξήχθη κανονικά.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Λονδρέζων έγραψε στο twitter «Δεν είναι αποδεκτό το ότι παίξαμε κανονικά κόντρα στην Άρσεναλ. Η Άρσεναλ είχε παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό που ο ιδιοκτήτης του βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Φαίνεται πως πρέπει πρώτα κάποιος να πεθάνει για να αρχίσουν να παίρνουν αποφάσεις στο σωστό τάιμινγκ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags