Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σάκης Τσιώλης: Ο πεπειραμένος τεχνικός αποκλειστικά στο sportdog!
| 2020-03-14 14:35:00

"Ντου" σε Μαρτίνς: "Δεν τον κάνεις αλλαγή" - "Ο Μαρινάκης θα ανακοινώσει σε 10 μέρες ότι..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Ντου" σε Μαρτίνς: "Δεν τον κάνεις αλλαγή" - "Ο Μαρινάκης θα ανακοινώσει σε 10 μέρες ότι..."

"Είναι η μεταγραφή της χρονιάς". Φοβερός Τσιώλης στο sportdog!

Ολυμπιακός - Σάκης Τσιώλης: Την άποψη ότι η Γουλβς δεν είναι φόβητρο για τον Ολυμπιακό εξέφρασε μετά το ισόπαλο 1-1 στο Καραϊσκάκης ο Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο sportdog για την πρώτη αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων στους “16” του Europa League και στάθηκε στην αποβολή του Σεμέδο.

 «Αδίκησε τον Ολυμπιακό», τόνισε και αποθέωσε τον Ελ Αραμπί. «Είναι το σήμα κατατεθέν της επίθεσης», ανέφερε και υποστήριξε, ότι ο Μαρτίνς ξέρει πλέον την πατέντα για να πάρει την πρόκριση στο Λονδίνο. Παράλληλα ο κόουτς αναφέρθηκε στο μείζον θέμα με τον κορωνοϊό. Διαβάστε τη συνέντευξη που μας έδωσε:

Πώς σχολιάζετε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς;

«Πρώτα απ' όλα θα πω, ότι η Γουλβς δεν είναι κανένα φόβητρο. Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να περάσει στον επόμενο γύρο. Θα μπορούσε στο Καραϊσκάκη να είχε πάρει προβάδισμα με νίκη και ένα ισχυρό πλεονέκτημα για τη ρεβάνς της Αγγλίας. Η αποβολή του Σεμέδο ήταν καθοριστική. Λειτούργησε πολύ αρνητικά για την ελληνική ομάδα κυρίως στην επιθετική της ανάπτυξη, γιατί περιορίστηκε παίζοντας με ένα λιγότερο επιθετικό παίκτη μέσα στην έδρα της».

Να σταθούμε στην αποβολή του Σεμέδο. Έχει δεχτεί σφοδρή κριτική, αν και υπάρχουν απόψεις που λένε, ότι αν άφηνε τον παίκτη ήταν σίγουρο γκολ, οπότε δεν είχε άλλη επιλογή. Ποιά είναι η γνώμη σας;

«Ήταν πολύ νωρίς για να κάνει τέτοια επέμβαση. Δεν ξέρουμε πως θα κατέληγε η φάση. Εξαρτάται από την ψυχραιμία και την αντίληψη που έχει ο παίκτης. Γιατί είναι κοντά και ο επιθετικός λειτουργεί υπό πίεση. Υπάρχει και ο γκολκίπερ στην εξίσωση. Δεν ήταν και στο πέναλτι ο επιτιθέμενος. Δεν ήξερε ο Σεμέδο το επόμενο κοντρόλ που θα τον έβγαζε. Ενδεχομένως όμως να ήταν και πολύ άδικη η κόκκινη κάρτα. Εκεί που ενήργησε πίστευε, ότι δεν θα πάρει κόκκινη κάρτα. Επίσης ένα ελαφρυντικό για τον Πορτογάλο ήταν, ότι δεν ήξερε αν είχε συμπαίκτη πίσω του. Ήταν πολλά τα στοιχεία που λειτουργούσαν εκείνη την ώρα στο μυαλό του. Για το παιχνίδι όμως η αποβολή αδίκησε τον Ολυμπιακό, γιατί με έναν παίκτη λιγότερο δεν έβγαλε επιθετικά αυτό που μπορούσε. Ακόμα και ο Φορτούνης όταν μπήκε, ήταν δύσκολα τα πράγματα. Μπήκε και βγήκε ο Ελ Αραμπί. Ο σκόρερ δεν... έβγαινε».

Πιστεύετε δηλαδή, ότι δεν έπρεπε να γίνει αλλαγή;

«Ξεκάθαρα δεν έπρεπε να βγει αυτός ο παίκτης. Δεν το συζητάμε είναι η μεταγραφή της χρονιάς για τον Ολυμπιακό. Είναι ο παίκτης σήμα κατατεθέν της επίθεσης του Ολυμπιακού. Για μένα η Γουλβς είναι μία ομάδα που δεν με φόβισε. Η Άρσεναλ δηλαδή ήταν πολύ καλύτερη. Είχε ένα πλάνο επιθετικό που το έβγαζε μέσα στο γήπεδο. Η Γουλβς δεν έβγαζε τίποτα».

Πώς πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός στην Αγγλία;

«Θα πρέπει να εφαρμόσει την πατέντα της αναμέτρησης με την Άρσεναλ. Δηλαδή να παίξει σφιχτά, να μη δεχτεί γκολ και να να επιδιώξει να πετύχει ένα γκολ».

Η απουσία του Σεμέδο θα τον επηρεάσει;

«Όχι! Μια χαρά τα πάνε ο Σισέ με τον Μπα. Θα λειτουργήσει καλά ο Ολυμπιακός. Ξέρει τον τρόπο πλέον ο Μαρτίνς. Πιστεύω ότι πλέον έχουν αποκατασταθεί και οι σχέσεις με τον Φορτούνη άρα έχει ακόμα έναν παίκτη πολύ δυνατό στο οπλοστάσιό του» .

Ποια είναι άποψή σας για το θέμα που έχει προκύψει με τον κορωνοϊό, το οποίο αγγίζει αισθητά τον αθλητισμό;

«Ψυχραιμία και πρόληψη! Επίσης να περνάμε και κάποια θετικά μηνύματα. Υπάρχουν άνθρωποι που γιατρεύτηκαν. Βεβαρημένες είναι οι ευπαθείς ομάδες. Αυτές θα πρέπει να προσέχουν δύο φορές περισσότερο. Υπάρχουν όμως ασθενείς που το ξεπέρασαν. Ένας από αυτούς μπορεί να είναι ο ίδιος ο Μαρινάκης. Θα δείτε που στις επόμενες δέκα ημέρες θα είναι εντάξει και θα το ανακοινώσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο ο Μαρινάκης! Τον πήρε με 0 ευρώ και τον πουλάει ένα σκασμό λεφτά - Απίθανο ποιος είναι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags