Facebook Pixel Τα δεδομένα για Μήτρογλου
| 2020-03-19 13:35:00

Επιστρέφει ο Μήτρογλου! Απίστευτη εξέλιξη στην καριέρα του - Πάλι δανεικός - Τρελό συμβόλαιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Επιστρέφει ο Μήτρογλου! Απίστευτη εξέλιξη στην καριέρα του - Πάλι δανεικός - Τρελό συμβόλαιο!

Ξανά σε γνώριμα λημέρια. Γιατί τον διώχνουν; Πόσα παίρνει;

Δεν στεριώνει πουθενά ο Κώστας Μήτρογλου. Μετά τη διετία του στην Μπενφίκα, ο Έλληνας επιθετικός δυσκολεύεται αρκετά. Μια χρονιά στη Μαρσέιγ, όπου συνήθως έρχονταν από τον πάγκο, αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ακόμη μισή σεζόν στη Μασσαλία πριν παραχωρηθεί δανεικός στη Γαλατασαράι, όπου έπαιξε ελάχιστα στο περυσινό δεύτερο μισό του τουρκικού πρωταθλήματος, μετά τη λήξη του οποίου παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στην PSV.

Εκεί, τα πάντα έμοιαζαν ιδανικά. Ο ρόλος του συγκεκριμένος σε μια νεανική ομάδα και παραδοσιακά club που στηρίζεται και προωθεί την ανάδειξη νέων ταλέντων, κοντά στο πατρικό του στη Γερμανία, χωρίς την τεράστια πίεση που είχαν όλες οι προηγούμενες ομάδες του. Παρά ταύτα, όπως φαίνεται, η συνεργασία δεν έχει αποδώσει. 13 συμμετοχές στην Ερεντιβίζιε  μετράει ο 32χρνος επιθετικός, όλες ως αλλαγή, άλλες 4 στο Γιουρόπα Λιγκ και μια στο Κύπελλο επίσης ως αλλαγή. Σύνολο 18 παιχνίδια,  σε όλα έχει έρθει από τον πάγκο (με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής που πήρε να είναι 45 λεπτά), πετυχαίνοντας όλα κι όλα 3 γκολ (από ένα σε κάθε διοργάνωση).

Απολογισμός προφανώς που δεν… στέκεται έστω και για τον ρόλο που έχει ο «Μήτρο» στην PSV και προφανέστερα καθιστά πολύ δύσκολη οποιαδήποτε πιθανότητα μονιμοποίησης του στο Αϊντχόφεν. Τη δεδομένη στιγμή μοιάζει απίθανο η PSV να ενεργοποιήσει την option αγοράς που έχει για τον Ελληνα επιθετικό, παρότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να αλλάξει η κατάσταση, μιας από το καλοκαίρι, στον πάγκο της θα κάθεται ο νέος της προπονητής, ο Γερμανός Ρότζερ Σμιντ.

Ετσι, ο «Μήτρο» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στη Μασσαλία το καλοκαίρι, έχοντας έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τη Μαρσέιγ. Αυτονόητο πως δεν θα παραμείνει στους Φωκαείς, έχοντας όμως να εισπράττει περίπου 3 εκατ. ευρώ, η νέα του – από το καλοκαίρι – επαγγελματική στέγη μοιάζει ήδη ως μια πολύ δύσκολη εξίσωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεισε επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Γυρίζει ξένος μέσος το καλοκαίρι - Ατίθασος χαρακτήρας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags