Facebook Pixel Sportdog.gr | Η τεσσάρα της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό που έμεινε αξέχαστη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-03-30 17:14:00

Η τεσσάρα της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό που έμεινε αξέχαστη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η τεσσάρα της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό που έμεινε αξέχαστη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κίνηση του Ρίμπο άφησε εποχή.

Διαβάστε τι έγινα σαν σήμερα στις 30 Μαρτίου όπως ενημερώνει η Super League:

 

1969

Ο Πανιώνιος είναι έκτος και πέντε βαθμούς πίσω από την τρίτη ΑΕΚ, αλλά είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Καταφέρνει να την κερδίσει μετά από επτά χρόνια, αυτή τη φορά με 2-0 (36’ σουτ Δέδες, 57’ σουτ Χ. Ιντζόγλου) με σκόρερ δύο παίκτες, που αργότερα φορούν τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Πανιώνιος τερματίζει τελικά τέταρτος και η ΑΕΚ έκτη.

2008

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που είναι πέντε βαθμούς μπροστά της, στο ντέρμπι στο «Σπύρος Λούης». Η ΑΕΚ το κερδίζει με το ευρύ 4-0 (10’ κεφαλιά Μπλάνκο, 12’ σουτ Εντίνιο, 32’ σουτ Λυμπερόπουλος, 60’ σουτ Καφές). Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αστοχεί στο τελευταίο από τα 67 πέναλτι που χτύπησε στην καριέρα του στην κατηγορία. Η διαφορά πηγαίνει στους δύο βαθμούς, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε άλλες απώλειες.

2013

Ο Παναθηναϊκός είναι έκτος στη βαθμολογία και ξέρει ότι το παιχνίδι με τον Πλατανιά στο «Σπύρος Λούης» είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο ένα γρήγορο γκολ με κεφαλιά του Ναζλίδη μόλις στο 4’, είναι αρκετό να δώσει τη νίκη στην ομάδα των Χανίων με 1-0. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ισπανού προπονητή Φάμπρι στον πάγκο των «πράσινων», που τελικά μένουν εκτός των πλέι οφ.

2019

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο προτελευταίος Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι δύο θέσεις και τρεις βαθμούς ψηλότερα. Η παραμονή στην κατηγορία κρίνεται κατά πολύ στο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ μένει με 10 παίκτες στο 50’ λόγω αποβολής του Κάργα, αλλά με γκολ των Νικολιά (77’ σουτ) και Μάνου (90’ σουτ) κάνει καθοριστική νίκη, που τον κρατάει ζωντανό και βγάζει ουσιαστικά εκτός μάχης τον Λεβαδειακό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags