Σήμερα η ΑΕΚ προπονήθηκε για τελευταία φορά. Οι μικροί είχαν φύγει για προπόνηση με την δεύτερη ομάδα ενόψει του αυριανού ντέρμπι των μικρών στο Καπανδρίτι (12:00) και ο Νίκος Κωστένογλου είχε μόνο τους μεγάλους στην προπόνηση στα Σπάτα. Αυτούς δηλαδή που υπολογίζει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο Ελληνας τεχνικός του δικεφάλου δεν έκανε και σήμερα τακτική. Αρκέστηκε στις δοκιμές των δύο προηγούμενων ημερών και σήμερα το πρόγραμμα είχε πιο χαλαρούς ρυθμούς, αλλά και πάλι πολύ δουλειά. Αυτή επικεντρώθηκε στις στημένες φάσεις.

Σε κάθε πιθανή στημένη φάση (φάουλ, κόρνερ, αράουτ, πλάγιο άουτ) και ο «Κωστέ» με συγκεκριμένο πλάνο έβαζε τους παίκτες του που ακριβώς έπρεπε να είναι για να μην υπάρχουν κενά και απειλείται η ομάδα με γκολ. Εκεί έχει εντοπίσει ο Κωστένογλου ένα από τα δυνατά «όπλα» του Ολυμπιακού και προσπαθεί αν και μη έχοντας πολύ χρόνο να προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις αύριο.

Η αποστολή των 21 παικτών και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μετά την προπόνηση στα Σπάτα μετέβησαν στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού όπου και θα διανυκτερεύσει η ΑΕΚ απόψε για να δειπνήσουν και αύριο λίγο μετά τις 18:30 θα αναχωρήσει για το Ολυμπιακό Στάδιο ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

ΠΗΓΗ: aek365.gr