Οι ώρες κυλούν… νεράκι και στις 20:30 ξεκινά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό με χιλιάδες Ενωσίτες να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα στο ΟΑΚΑ με σκοπό την νίκη. Την ίδια ώρα, η αποστολή των 21 παικτών ξεκουράζεται στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού, όπου διανυκτέρευσε χθες. Οι παίκτες είναι έτοιμοι για την μεγάλη «μάχη», έχουν δουλέψει καλά το τελευταίο διάστημα και άπαντες πάνε στο ντέρμπι με στόχο να κάνουν περήφανους τους οπαδούς τους.

Ο Νίκος Κωστένογλου νωρίς το μεσημέρι έκανε ομιλία στους παίκτες του. Χωρισμένη στα… δύο. Αμυντικοί - αμυντικά χαφ και μεσοεπιθετικοί – επιθετικοί ήταν τα δύο γκρουπ στα οποία μίλησε ο «Κωστέ» με στόχο να τους προετοιμάσει λίγο ακόμα τακτικά και ψυχολογικά (δεν είδαν VIDEO καθώς χθες παρακολούθησαν φάσεις από το Εργοτέλης - Ολυμπιακός).

Ενδεκάδα δεν τους ανακοίνωσε και δεν θα το κάνει μέχρι να φύγει η αποστολή για το ΟΑΚΑ. Η αποστολή της ΑΕΚ θα φύγει στις 18:30 από το ξενοδοχείο για το γήπεδο και μία ώρα νωρίτερα οι παίκτες θα φάνε κάτι (πολύ) ελαφρύ για να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΠΗΓΗ: aek365.gr